Έρωτας Φυγάς (2/11): «Μη! Μη» - Νεκροί Μαργέτα και Στέφανος μετά το γάμο τους;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (2/11): «Μη! Μη» - Νεκροί Μαργέτα και Στέφανος μετά το γάμο τους;

Σοκαριστικό είναι και το σημερινό 2/11 επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, αφού η Μαργέτα περνάει από 40 κύματα, πιστεύοντας πως θα βρει επιτέλους την ευτυχία στην αγκαλιά του Στέφανου. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Οι 2/11 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 40

Ο γάμος του Στέφανου και της Μαργέτας γίνεται πρωτοσέλιδο στον «Κήρυκα Μεσσηνίας, που μεταξύ άλλων, πέφτει στα χέρια του Ιάσονα. «Την άτιμη. Πώς μπόρεσε και το έκανε αυτό; Ρεζίλι μας έκανε. Θα έχει βουίξει ο τόπος με τις πομπές της», αρχίζει να ωρύεται, ενώ βρίζει την κακή του τύχη που δεν πρόλαβε να εφαρμόσει το σχέδιό του. Στο στόχαστρο βάζει πρώτες τις κουμπάρες των νεονύμφων, Αλεξάνδρα και Γεωργία, τις οποίες κατηγορεί ευθέως για προδοσία. «Πώς τολμήσατε και κάνετε όλα αυτά πίσω από την πλάτη μου; Προδότρες, υποκρίτριες. Ολοι είστε εναντίον μου και θέλετε να με εξοντώσετε», ουρλιάζει.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό - Ιάσονας και Φάνης είναι αδέρφια!

Πάνω στο μένος του επιτίθεται βίαια στη Γεωργία, η οποία όμως δεν πτοείται και μπροστά σε όλους αποκαλύπτει με σθένος το σχέδιό του για να ακυρώσει τη διαθήκη της Μαργέτας. «Τα λέτε όλα αυτά γιατί δεν προλάβατε να βγάλετε τρελή την κυρία μου για να την κλείσετε στο ψυχιατρείο και να αλλάζετε τη διαθήκη», του φωνάζει με τη σειρά της. Εκείνης όμως που η ψυχική υγεία επιδεινώνεται είναι της Νότας και ο έλεγχος χάνεται όταν μαθαίνει για τον γάμο του Στέφανου και της Μαργέτας. «Παντρεύτηκαν; Αυτοί κανονικά δεν έπρεπε να μιλιούνται με όλα όσα έχουν συμβεί και παντρεύτηκαν; Τους άθλιους», αρχίζει να ουρλιάζει μπροστά την έκπληκτη Ευγενία που έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τα σκοτεινά μυστικά της θείας της. Οταν τη ρωτάει τι την νοιάζει, εκείνη ξεδιπλώνει όλη τη χολή της και τα σχέδια που είχε.

Δείτε επίσης: Φρίκη - Ο Μάρκος σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας κατηγορεί τον Στέφανο ότι παρέσυρε τη μητέρα του για να καταχραστεί την περιουσία της. «Είσαι ένας προικοθήρας. Από την αρχή ήθελες τα λεφτά της και να σπιλώσεις τη μνήμη του πατέρα μου. Κάθαρμα», του φωνάζει και απειλεί να τον σκοτώσει.

Παράλληλα, η Μαργέτα πέφτει στα χέρια ενός μεγάλου εχθρού των Δεμερτζήδων, που ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του μπροστά της.