H Γη της ελιάς spoiler: Ένας απρόσμενος γάμος έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Mega

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
H Γη της ελιάς spoiler: Ένας απρόσμενος γάμος έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες

Έναν απρόσμενο γάμο, θα παρακολουθήσουμε τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς H Γη της Ελιάς, που προβάλλεται από τη συχνότητα του Mega. Πρόκειται για τον γάμο της Αμαλίας και του Ισίδωρου ο οποίος μάλιστα θα πραγματοποιήθει στην Αμερική, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 1/11, στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας.

Ο απρόσμενος γάμος που θα "ταράξει" τα νερά στη "Η Γη της Ελιάς"

«Η Αμαλία με τον Ισίδωρο πραγματοποιούν κρυφό γάμο στην Αμερική. Η είδηση θα πέσει σαν βόμβα, και θα ταράξει την οικογένεια των Βρεττάκων.»

Δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας.

«Ο Μάνος λοιπόν παίρνει την απόφαση να φύγει από το σπίτι, να βρει έναν άλλο χώρο να μείνει, όμως εκεί ο Ισίδωρος θα το κάνει μια συμαντική αποκάλυψη που θα ηρεμίσει τα πράγματα. Θα του πει ότι έχει υπογράψει πριν το γάμο προγαμιαίο συμβόλαιο με την Αμαλία. Θα δούμε γυρίσματα εκτός Ελλάδος» είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι θα δούμε σήμερα 1/11

Ο Στάθης κάνει μια τελευταία προσπάθεια με την κόρη του κι αυτή τη φορά καταφέρνει να σπάσει τον πάγο. Στη συνέχεια λέει όλη την αλήθεια στην Αριάδνη για το παρελθόν του με την Ιουλία αλλά και την παράνομη υιοθεσία της. Η Αριάδνη δείχνει να διατηρεί θετική στάση απέναντί του, αλλά πιστεύει ότι η Ιουλία την παράτησε από επιλογή: «Γιατί δεν παραδέχεται ότι δεν με ήθελε; Πιστεύω ότι κανονικά με έδωσε για υιοθεσία», ισχυρίζεται.

Την ίδια στιγμή ο Ορέστης εξηγεί στον Κουράκο πώς και γιατί άλλαξε καριέρα: «Μετά τη σοβαρή εγχείρηση που έκανα, δεν μπορούσα να συνεχίσω. Το καταλαβαίνεις;», του λέει και του δηλώνει: «Πάντως να ξέρεις ότι είμαι πρόθυμος να βοηθήσω το Σώμα όποτε μου ζητηθεί». Ο Άρης (Αντρέας Δανιήλ) κάνει μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση στην Ισμήνη, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο να διατηρεί τις επιφυλάξεις του: «Μην ενθουσιάζεσαι πριν δεχτείς την πρότασή του, άσε με να ερευνήσουμε λίγο ποιος είναι, από πού έρχεται και γενικά το παρελθόν του για να είμαστε σίγουροι», της προτείνει.

Η Αννα και ο Πότης συνεχίζουν να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο Ναύπλιο, ενώ ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι η Ειρήνη έχει βρει νέο φίλο και προσπαθεί να μάθει ποιος είναι. Την ίδια ώρα ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο: «Τι περιμένεις να κάνεις το επόμενο βήμα; Μια χαρά κοπέλα είναι η Αφροδίτη. Ιδανική νύφη για να προχωρήσεις σε γάμο», του λέει.

Δείτε το τρέιλερ: