«Αγρίεψε ο Μάρκος. Καιρός ήταν...» - ''Άφωνο" το Twitter με τη σκηνή του Μάρκου και της Θεοφανούς στη "Μάγισσα"

Δείτε τα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αγρίεψε ο Μάρκος. Καιρός ήταν...» - ''Άφωνο

Ένα καθηλωτικό επεισόδιο παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης 31/10. το τηλεοπτικό κοινό, της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Η Μάγισσα, με τις εξελίξεις να τρέχουν και να φέρνουν τα πάνω - κάτω στη ζωή των πρωταγωνιστών (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις).

''Άφωνο" το Twitter με τη σκηνή του Μάρκου και της Θεοφανούς στη "Μάγισσα"

Στο αποψινό επεισόδιο, εντυπωσίασε η σκηνή της ερωτικής εξομολόγησης του Μάρκου στην Θεοφανώ. Αυτή η εξέλιξη δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους fans στο Twitter, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία σχολιάζουν την αγαπημένη τους σειρά.

Δείτε εδώ τα σχόλια:

Τι θα δούμε αύριο 1/11

Η Δαμιανή συγκρούεται με τον Κανέλλο, μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους είναι ο Τζανής. Ο Μιχαήλ θέλει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας αλλά ο Αντρέι έχει άλλη άποψη. Η ανίερη συμμαχία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου ξεκινάει, με τον Σπήλιο να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Στα υπόγεια του πύργου, συνωμοσίες συνεχίζουν να εξυφαίνονται, καθώς ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους κινδυνεύει ν' αποκαλυφθεί σε όλους...

Όλα όσα είπε η Έλλη Τρίγγου για τον ρόλο της

«Ήταν μεγάλο δώρο οι "Μέλισσες" αλλά ήθελα να πάρω μία απόσταση αλλά ήταν τόσο πολύ έντονο. Είχα ανάγκη να κάνω ένα βήμα πίσω και το έκανα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Κάποια στιγμή με κάλεσε ο Λευτέρης Χαρίτος να τα πούμε, και μου είπε με δέκα γραμμές τι εστί Μάγισσα. Εκεί λέω εντάξει την πατήσαμε.»

«Έπαθα σοκ. Μου είπε να κάνω τη Μάγισσα. Αυτός ο κόσμος με συνεπαίρνει πάρα πολύ και με αφορά.»

«Θεωρώ ότι όλοι είμαστε μάγοι, λες εγώ θέλω να κάνω αυτό και γίνεται. Η σκέψη σου φέρνει τις πράξεις σου και μετά υλοποιείς κάποια πράγματα που επιθυμείς. Αυτό κάνουν και οι μάγοι. Μόνο που το κάνουν λίγο πιο συνειδητά». ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: