Οι Πανθέοι (30/10): Το μυστικό του νεκρού αδελφού της Μιρέλλας αποκαλύπτεται - Τι συμβαίνει με το νόθο παιδί

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΪ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (30/10): Το μυστικό του νεκρού αδελφού της Μιρέλλας αποκαλύπτεται - Τι συμβαίνει με το νόθο παιδί

Το βράδυ της Δευτέρας 30/10 στον αέρα του ΣΚΑΙ θα προβληθεί ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς "Οι Πανθέοι", στο οποίο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το youweekly.gr τις έχει εξασφαλίσει πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Τι θα δούμε απόψε (30/10) στους Πανθέους

Επεισόδιο 27

Ο Μεταξάς προτείνει στον Ανδρέα να γίνει υπουργός της κυβέρνησής του. Ο Ανδρέας θα αρνηθεί, όμως δεν θα μπορέσει να απορρίψει και το ταξίδι που του προτείνει στα Γιάννενα, όπου του ζητάει τη συνδρομή του στις προετοιμασίες για μια πιθανή επίθεση των Ιταλών. Ετσι, το ταξίδι που είχε προγραμματίσει ο Ανδρέας με τη Μάρμω προσωρινά αναβάλλεται. Ομως, ο Κίτσος δεν το γνωρίζει αυτό και θεωρώντας πως η Μάρμω τον έχει ξεγράψει, της στέλνει νέο μήνυμα να βρεθούν εσπευσμένα. Την ίδια ώρα, ο Μαρμάρης συνεχίζει τα προδοτικά του σχέδια, ενώ ο Στάθης δείχνει αποφασισμένος να κλείσει τη συμφωνία με τον στρατό, αφήνοντας τη σχέση με τη Ματούλα σε δεύτερη μοίρα. Από την πλευρά της, η Λιάνα δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει με τον Θωμά, χωρίς να λογαριάζει το τίμημα, ενώ η Μιρέλλα αποκαλύπτει στον Ισίδωρο το μυστικό του νεκρού της αδελφού, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο του νόθου.

Δείτε επίσης: Η αφοπλιστική συνέντευξη της πρωταγωνίστριας, Πηνελόπης Πιτσούλη στο YOU - «Είχα 2-3 αποβολές άρα...»

Οι εξελίξεις της Τρίτης 31/10

Επεισόδιο 28

Η Μάρμω, φτάνοντας στο ραντεβού της με τον Κίτσο, αντιλαμβάνεται πως η Δέσποινα έχει παρακολουθήσει τον γιο της για να ανακαλύψει ποια γυναίκα θα συναντήσει. Στο μεταξύ, η Σεβαστή φοβάται πως η αναβολή του ταξιδιού τού Ανδρέα με τη Μάρμω και η απουσία του στα Γιάννενα θα αφήσει ευάλωτη τη Μάρμω στην πολιορκία του Κίτσου. Ετσι, της προτείνει να πάνε μερικές μέρες στην Κόρινθο. Παράλληλα, ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στη Μιρέλλα τις υποψίες της για την ταυτότητα του νόθου τέκνου των Πανθέων και της υπόσχεται πως θα βρει τη σορό του αδελφού της.

Δείτε εδώ και τα επεισόδια της υπόλοιπης εβδομάδας.