Γη της Ελιάς: «Κοίτα που ο Στάθης την εχει γκόμενα» - Διαλύεται ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης

Η κοπέλα χάνει τα λογικά της

Γη της Ελιάς: «Κοίτα που ο Στάθης την εχει γκόμενα» - Διαλύεται ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην πολυαγαπημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς! Η Αριάδνη από την αρχή δείχνει ότι, σε αντίθεση με την Ιουλία, εμπιστεύεται τον Στάθη και τον δέχεται σαν πατέρα της. Ερχεται μαζί του στην Αρεόπολη και φέρνει τα πάνω-κάτω στις ζωές πολλών ηρώων!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Στάθης πείθει την Αριάδνη να τον ακολουθήσει στη Μάνη. Ετσι η κόρη του αποφασίζει να πάει και να μείνει μαζί με τον πατέρα της. Όταν φτάνει εκεί, ο Στάθης της ζητάει να μείνει μαζί του κι εκείνη δέχεται, γεγονός που γεννάει πολλά ερωτηματικά αλλά και κουτσομπολιά στην κλειστεί κοινωνία της πόλης. Οι μόνοι που γνωρίζουν την αληθινή ταυτότητα της κοπέλας είναι ο Λυκούργος και η Ιουλία, την οποία ακόμα η Αριάδνη δεν θέλει να την πλησιάσει.

Όλοι οι άλλοι στην Αρεόπολη παραξενεύονται για την παρουσία και κυρίως για τη σχέση που έχει η κοπέλα με τον Στάθη. Εκείνος από την άλλη, προκειμένου να το καλύψει, τους λέει ότι είναι η κόρη ενός φίλου του από τον στρατό που ήρθε για τουρισμό και θα τη φιλοξενήσει για μερικές μέρες: «Μου την εμπιστεύτηκε ο φίλος μου και θα μείνει στο σπίτι μου για όσο θέλει», τους ξεκόβει κάθε σκέψη. Ωστόσο τα κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη του πάνε κι έρχονται: «Κοίτα που ο Στάθης την έχει γκόμενα και ντρέπεται να το παραδεχτεί λόγω της διαφοράς ηλικίας», λένε. Όσο για την Αρετή έχει αρχίσει για μια ακόμα φορά να κάνει τον κακό χαμό.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Κρυφός γάμος στην Γη της ελιάς - Παντρεύονται στην Αμερική και επιστρέφοντας την παρουσιάζει ως σύζυγo

Στο μεταξύ ο Χρήστος...

Γη της Ελιάς: «Κοίτα που ο Στάθης την εχει γκόμενα» - Διαλύεται ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης

...με τη συμβολή του Λυκούργου, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Αφροδίτη, αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή του θείου του για να αποκτήσει οικογένεια. Ετσι το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι. Μία μέρα πριν τον γάμο η Αριάδνη συναντάει για πρώτη φορά τον Χρήστο και τρελαίνεται. Η κοπέλα χάνει τα λογικά της και τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Αλλά και ο Χρήστος μένει με το στόμα ανοιχτό από την ομορφιά της. Δεν μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της και όλα δείχνουν ότι αυτή η τυχαία συνάντηση θα αποβεί μοιραία και για τους δύο. Ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης, ακόμη κι αν γίνει, πάντα θα έχει μια σκιά ανάμεσά τους που θα τους χωρίζει κι αυτή δεν είναι άλλη από την παρουσία της Αριάδνης!

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό Tv24