Ο πρώτος από εμάς: «Μπροστά στο μέλλοντα σύζυγό αφιερώνει τραγούδι στον εραστή της...» - Έγινε viral στο twitter η Αθηνά Οικονομάκου

Η ερωτική σκηνή στο τέλος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς: «Μπροστά στο μέλλοντα σύζυγό αφιερώνει τραγούδι στον εραστή της...» - Έγινε viral στο twitter η Αθηνά Οικονομάκου

Το βράδυ της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου προβλήθηκε ακόμα ένα επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς "Ο πρώτος από εμάς", που παίζεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε). Το σίριαλ και πάλι κατάφερε να κερδίσει το κοινό και να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αλλά να κάνει και viral την Αθηνά Οικονομάκου με το τραγούδι της.

Το viral τραγούδι της Αθηνάς Οικοναμάκου

Λίγο πριν τον γάμο της Κάτιας και του Έβαν, το ζευγάρι αποφάσισε να διοργανώσει ένα μπάτσελορ πάρτι. Όπως είδαμε, το πάρτι είχε πολλά ευτράπελα, ωστόσο έκανε τους έξι φίλους να ξεχάσουν την αρρώστια του Άλκη, ο οποίος αν και ερωτευμένος με τη νύφη, βοήθησε το γαμπρό να το οργανώσει. Αυτή η στιγμή ήταν και μία καλή ευκαιρία να μας δείξει η γνωστή ηθοποιός το ταλέντο της στο τραγούδι.

Η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα προσπαθεί να βρει λύση στα προσωπικά τους αδιέξοδα, και για αυτό κάνει παράτολμες κινήσεις, λίγο πριν το γάμο, τον οποίο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Όλοι τους ερμήνευσαν διάφορα τραγούδια στο κοινό πάρτι των μελλόνυμφων, μετατρέποντάς το σε karaoke Η "Κάτια" τραγούδησε, λοιπόν ένα κομμάτι, το οποίο αφιέρωσε στον αγαπημένο της Άλκη. Κάτι που εντυπωσίασε τους πάντες.

Η ηθοποιός ερμήνευσε το "Κάθε φορά που με κοιτάζεις", που έχει τραγουδήσει η μοναδική Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Όση ώρα η τηλεοπτική Κάτια έκανε το show της, κοίταζε τον αγαπημένο της Άλκη στα μάτια.

Τα σχόλια του Twitter για την Αθηνά Οικονομάκου για το τραγούδι της στη σειρά "Ο πρώτος από εμάς"

Το ζευγάρι αυτό, αλλά και η ίδια η ηθοποιός, είναι πολύ αγαπημένοι στο κοινό, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter. Παράλληλα, στο τέλος του επεισοδίου είδαμε και μία καυτή ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Άλκη και την Κάτια, κάτι που "δεν άφησαν να πέσει κάτω", και να μη χαρακτηρίσουν.

Δείτε παρακάτω τα σχόλια στο Twitter: