Η Μάγισσα: «Μεταξία είσαι πανούργα και τραγική...» - Η ερωτική σκηνή που προκάλεσε σάλο στο Twitter

«Ροχαλα από Γερακίνα στον Σπήλιο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Μεταξία είσαι πανούργα και τραγική...» - Η ερωτική σκηνή που προκάλεσε σάλο στο Twitter

Σάλο προκάλεσε στο Twitter για ακόμη μία φορά η νέα σειρά δραματική εποχής, "Η Μάγισσα", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, είδαμε το δέκατο τέταρτο επεισόδιο της (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις). Δύο ήταν αυτές οι σκηνές που κάνανε τους τηλεθεατές να μην αφήσουν τα κινητά τους από τα χέρια και να πληκτρολογούν ασταμάτητα στο αγαπημένο τους μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιες σκηνές ξεχώρισε το Twitter από τη Μάγισσα

Αρχικά, σήμερα είδαμε, ότι από ένα νέο όραµα της Θεοφανώς αυτό που τόσο λαχταρά ο Μιχαήλ, τον δολοφόνο του µωρού. Όµως έτρεμε από τον φόβο της και δεν το τολµάει να το πει ούτε στον ίδιο της τον εαυτό (δείτε εδώ ποιος είναι). Από την άλλη, όµως, θέλησε να µιλήσει κάπου γι’ αυτό καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο µεγαλύτερες συµφορές έρχονται στον πύργο των Λασκαραίων.

Το όραµα που είδε την οδηγεί στον Βρώτσο, αλλά κανείς δεν θα πιστέψει ότι λέει την αλήθεια, γι’ αυτό και αποφάσισε µαζί µε τη βοήθεια του Φρίξου, του µοναδικού ανθρώπου που εµπιστεύεται, να στήσουν ένα σχέδιο για να τον ξεσκεπάσουν. Μόνο που η Πολυξένη, που µαζί µε τη Δαµιανή σκότωσαν το µωρό, μπήκε εµπόδιο στα σχέδιά τους.

Η μία σκηνή που δημιούργησε πανικό στο δημοφιλές μέσο ήταν με τον Σπήλιο και την Γερακίνα, ο οποίος δεν τήρησε την υπόσχεση που έδωσε κάνοντας την σύζυγό του και την έφτασε στα όριά της. Με αποτέλεσμα, εκείνη τον έφτυσε και το Twitter το ευχαριστήθηκε και την αποθέωσε για την πράξη της, αλλά και για το γενικότερο στυλ της στη σειρά.

Η άλλη ήταν μία ερωτική σκηνή, που παρακολουθήσαμε, και μάλιστα το κανάλι είχε βγάλει από πριν πως θα ακολουθήσουν σεξουαλικές εικόνες. Το ζευγάρι, που είδαμε να έρχεται πολύ κοντά, ήταν η Μεταξία με το Μάρκο. Αυτό ήταν κάτι, που οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστο, ιδίως αφού τους παρακολουθούσε ο Τζανής, ο οποίος είναι εραστής της γυναίκας, αλλά και αδερφός του άντρα.

Δείτε παρακάτω τι γράφθηκε στο Twitter για τις δύο σκηνές: