Το Ναυάγιο: «Αν κάνε Θεέ μου να ζει» - «Την βλεπω να παντρεύεται και να...» - Ένα θαύμα περιμένει το Twitter για τον Απόστολο

Το ζητάνε απεγνωσμένα οι τηλεθεατές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Αν κάνε Θεέ μου να ζει» - «Την βλεπω να παντρεύεται και να...» - Ένα θαύμα περιμένει το Twitter για τον Απόστολο

Το MEGA φέτος παρουσιάζει μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές του. Πρόκειται για το Ναυάγιο που προβάλλει εικόνες μιας από της μεγαλύτερης υδάτινης τραγωδίας που στιγμάτισε την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, η οποία συνέβη στις 8 Δεκεμβρίου 1966 και είναι μέχρι σήμερα γνωστή ως «Το ναυάγιο στη Φαλκονέρα».

Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσεις στις οθόνες μας, το πλοίο Φοίνιξ δεν είχε άδεια για να ταξιδεύει γεγονός που η εταιρία απέκρυψε, ενώ σε συνδυασμό με το λάθος που έκαναν κατά την αναχώρηση με την μπουκαπόρτα, είχε ως αποτέλεσμα κόσμος να πνιγεί στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.

Όλες οι ιστορίες των ηρώων είναι συγκλονιστικές, ειδικά του Στελλή (Λεωνίδα Κακούρη) που έχασε την μονάκριβη κόρη του, με το twitter να σπαράζει μαζί του στο κλάμα. Ένας ακόμη ρόλος ωστόσο που αγαπήθηκε ήταν του Απόστολου, ο οποίος δεν τα κατάφερε και πέθανε στην θάλασσα, με την Ειρήνη να μένει πίσω αφού κατάφερε και σώθηκε και να περιμένει το παιδί του (δείτε με ποιον θα έρθει κοντά και φαίνεται πως θα κάνει σχέση).

Στο χθεσινό 23/4 επεισόδιο λοιπόν, είδαμε την Ειρήνη γεμάτη εφιάλτες να προσπαθεί να πατήσει ξανά στα πόδια της και να προχωρήσει μπροστά, ωστόσο το πένθος και οι τραγικές μνήμες του ναυαγίου την κρατάνε πίσω....

Οι χρήστες του twitter ωστόσο πιστεύουν σε ένα θαύμα και τελικά ο Απόστολος να ζει και να τον έχει ξεβράσει κάπου το κύμα. Άλλοι πιστεύουν πως όταν και αν παντρευτεί τον Ιπποκράτη εκείνος θα πάει να την βρει.

Τα σχόλια του twitter για το ρόλο του Απόστολου στο Ναυάγιο

Όσα θα δούμε στο σημερινό 24/10 επεισόδιο 13

Καθώς οι μέρες περνάνε και ο Ιπποκράτης δεν έχει κανένα νέο από την Κλαίρη, η Ευγενία αποφασίζει να δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνιση της. «Δεν ξέρω με εσένα τι σχέση είχε και δεν με νοιάζει, πάντως οτι και αν γινόταν, τον γιο της δεν θα τον παρατούσε ποτέ» λέει στον γαμπρό της πριν καλέσει το 100. Εκείνος αρχικά συμφωνεί αλλά την ίδια στιγμή φοβάται πως η εμφάνιση της γυναίκας του, μπορεί να κάνει κακό στον γιο του που δεν έχει σταματήσει να την ζητά.

Δείτε επίσης: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό!» - Η πιο ανατριχιαστική στιγμή μεταξύ Ιπποκράτη και Ειρήνης