Μάγισσα (23/10): «Δεν θα με αγνοήσεις αλλιώς το κρίμα στο λαιμό σου» - Στα άκρα οι σχέσεις Δαμιανής και Μιχαήλ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάγισσα (23/10): «Δεν θα με αγνοήσεις αλλιώς το κρίμα στο λαιμό σου» - Στα άκρα οι σχέσεις Δαμιανής και Μιχαήλ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της καινούργιας σειράς του ΑΝΤ1, με τίτλο Μάγισσα (δείτε την τηλεθέαση που σημειώνει). Απόψε 23/10 ο Μάρκος μαθαίνει τον λόγο που η Δαμιανή έδιωξε την Αναστασία, ενώ η Θεοφανώ εκμυστηρεύεται στη Σιμώνη αυτό που της συμβαίνει.

Οι σημερινές 23/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 14

Ο Μάρκος μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Δαμιανή έδιωξε την Αναστασία απ’ τον πύργο και καταρρακώνεται. Την ίδια ώρα, σε μια κρυφή τους συνάντηση, ο Τζανής έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τη Μεταξία καθώς μαθαίνει πως αποκάλυψε στη Γερακίνα για την παράνομη σχέση τους. «Περίμενα χρόνια να πάρω τη θέση που μου αξίζει! Αν είναι η θυσία να παντρευτώ με την κόρη του Δραγουμάνου, τότε θα το κάνω», της ξεκαθαρίζει και εκείνη καταρρακώνεται. «Καλά μου είπε η μητέρα μου να μείνω μακριά σου! Οτι είσαι ανώριμος, ότι πρέπει να σώσω τον γάμο μου με τον Μάρκο και να είμαι σωστή σύζυγος απέναντί του», του λέει και ο Τζανής βγαίνει εκτός εαυτού: «Ξέρει και η μητέρα σου για εμάς τους δυο; Για ποιο λόγο της το είπες;», τη ρωτάει και εκείνη του λέει: «Δεν το είπα, το κατάλαβε και δεν μπορούσα να της ξεφύγω».

Στον Πύργο των Λασκαραίων, η Θεοφανώ εκμυστηρεύεται στη Σιμώνη αυτό που της συμβαίνει: «Βλέπω κάποια πράγματα, σαν οράματα, που δεν μπορώ να το εξηγήσω, ούτε γιατί μου συμβαίνει ούτε πως μου συμβαίνει! Μόνο ο κύρης το ξέρει, κανένας άλλος! Φοβάμαι να μιλήσω μη με περάσουν για 'μάγισσα'», της λέει και εκείνη τής προτείνει ένα σχέδιο για να κάνει το χάρισμα της Θεοφανώς σύμμαχό της.

Ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που θα συγκλονίσει την Αναστασία, ενώ την ίδια ώρα, ο Αντρέι βλέπει στο πρόσωπο του Μανόλη, τον σωστό άνθρωπο που θ’ αφυπνίσει αυτούς που πρέπει για να τον βοηθήσουν να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Δείτε επίσης όλα τα νέα επεισόδια της εβδομάδας, πριν αυτά προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!