Σασμός (19/10): «Ο δολοφόνος του Στεφανή είναι...» - Ο Αστέρης πιάνει στα χέρια του ένα γράμμα που ανατρέπει τα πάντα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (19/10): «Ο δολοφόνος του Στεφανή είναι...» - Ο Αστέρης πιάνει στα χέρια του ένα γράμμα που ανατρέπει τα πάντα

Ακόμη μια εβδομάδα για τον Σασμό στον ALPHA, φτάνει στο τέλος της και το επεισόδιο απόψε Πέμπτη 19/10 είναι συγκλονιστικό με τις εξελίξεις που "τρέχουν" να είναι ραγδαίες. Ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του, ενώ και τα ξαδέρφια Μαθιού και Αστέρη ξεκινούν να έχουν δεύτερες σκέψεις για τον σασμό ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Οι σημερινές 19/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 16

Ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του, ενώ και τα ξαδέλφια του Μαθιού αρχίζουν να δείχνουν άρνηση για τους επερχόμενους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη. Το γεγονός ωστόσο πως η γιαγιά Ειρήνη μπαίνει στο νοσοκομείο, αναγκάζει το ζευγάρι να αναβάλλει επ’ αόριστο τον αρραβώνα. Η Αργυρώ δεν μπορεί να μην παρατηρήσει πως όταν ξεκινούν διαδικασίες για γάμο ή αρραβώνα, πάντα παρουσιάζονται προβλήματα. «Εμείς θα πάμε κόντρα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, αγάπη μου. Να γίνει καλά η γιαγιά σου και ο αρραβώνας μας θα γίνει». Ο Αντρέας προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την Εύα, ενώ ταυτόχρονα, έχοντας σύμμαχους τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Μόλις έχασα τον γιο μου!» - Η Βασιλική έγκυος μετά τον θάνατο του Νικηφόρου

Δημήτρης και Παύλος οργανώνουν για την Αιμιλία μια μικρή γιορτή στο καφενείο με σκοπό να την αποχαιρετίσουν λίγο πριν φύγει για την Αθήνα. Απαντες είναι συγκινημένοι και δεν σταματούν να της δίνουν ευχές. Εκείνη, το ίδιο φορτισμένη, θα τους ευχαριστήσει για τη συνάντηση που της οργάνωσαν λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντα της εισαγγελέως στην Αθήνα και θα τους υποσχεθεί πως οι δρόμοι τους δεν θα χωριστούν. Στενοχωρημένοι με την αποχώρησή της από το νησί θα είναι όμως και η Στέλλα με τον Αντώνη, καθώς οι τρεις τους συνεργάζονταν στενά σε κάθε υπόθεση της αστυνομίας.

Δείτε αποκλειστικό: Οι τέσσερις σοκαριστικοί θάνατοι που έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Σασμού