Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη - Βρίσκει αναίσθητο στον στάβλο τον...

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη - Βρίσκει αναίσθητο στον στάβλο τον...

Στα νέα επεισόδια της καινούριας σειράς της, ΕΡΤ, Ηλέκτρα, η Ηλέκτρα, μακριά από το σπίτι της, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή, ωστόσο η εξαφάνιση της Πόπης θα την κλονίσει. Ο Νικόλας θα κάνει τα πάντα για να μάθει τι κρύβει η Ηλέκτρα.

Τα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Δευτέρα 16/10 Επεισόδιο 9

Η Κατερίνα δέχεται να συναντηθεί με τον Νικόλα. Η Ουρανία δεν θέλει να δει τον Βασίλη ούτε ζωγραφιστό, αλλά ταυτόχρονα δεν δέχεται κανέναν άλλον για άντρα της. Η Ηλέκτρα δεν επιστρέφει στον Σωτήρη, μετά από παρέμβαση της Δόμνας, η οποία έχει αρχίσει να υποψιάζεται τα συναισθήματα της κόρης της για τον Παύλο και θέλει να την τσεκάρει. Οταν η Ηλέκτρα βρίσκεται μόνη με τον Παύλο, του ξεκαθαρίζει ότι ο δρόμος προς την ελευθερία θα φτιαχτεί με δικά της βήματα.

Τρίτη 17/10 Επεισόδιο 10

Ο Βρεττός, ακολουθώντας το αρνητικό του προαίσθημα, ζητάει τη βοήθεια της χωροφυλακής, παρά τις ενστάσεις του Νικόλα, που επιμένει να την ψάξει μόνος. Η ανακάλυψη της τσάντας της Ηλέκτρας, όμως, έξω από το σπίτι των Βρεττών οδηγεί τον Νικόλα στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε από την Γη της Ελιάς για να παίξει στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Τετάρτη 18/10 Επεισόδιο 11

Η Ηλέκτρα έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν βρίσκει την Πόπη αναίσθητη στον στάβλο. Λίγο αργότερα θα λυγίσει συναισθηματικά μπροστά στην ψυχρή συμπεριφορά του Παύλου.

Πέμπτη 19/10 Επεισόδιο 12

Ο διοικητής μοιάζει να κυκλώνει όλο και περισσότερο τον Νικόλα, σκοντάφτει όμως στο άλλοθί του, το βράδυ της φωτιάς. Προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες του, προσεγγίζει τον Στέργιο ζητώντας να μάθει αν η Ηλέκτρα κάλυψε τον κουνιάδο της. Το γεγονός αυτό προκαλεί ένα ντόμινο αντιδράσεων. Το ψέμα της Ηλέκτρας αποκαλύπτεται και στις δύο οικογένειες προκαλώντας τριγμούς. Ο Νικόλας φτάνει μέχρι το σημείο να τάξει γάμο στη Φιλιώ, προκειμένου να μάθει τι κρύβει η ξαδέλφη της. Οταν από τα μισόλογά της επιβεβαιώνει ότι η Πόπη γνωρίζει για τη φωτιά, αποφασίζει να την πάει μια μεγάλη βόλτα…