Κάνε ότι κοιμάσαι (3/10): Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (3/10): Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1, "Κάνε ότι κοιμάσαι", έχει σημειώσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια συγκλονιστικές εξελίξεις και απόψε, Τρίτη 3/10, στο έβδομο επεισόδιο, θα έχουμε τεράστιες ανατροπές (δείτε την τηλεθέαση που σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο).

Οι αποψινές (3/10) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι

Επεισόδιο 8

Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή, ξεπερνώντας τις εντάσεις ανάμεσά τους. Η Λέτα μαθαίνει ότι ο Γιώργος τράβηξε το βίντεο της μητέρας της με τον γυμναστή, αλλά τον συγχωρεί όταν μαθαίνει από τον πατέρα της ότι τους προστατεύει. Ο Γιώργος συνειδητοποιεί, όμως, ότι ο κολλητός του τον κάρφωσε από εκδίκηση και η στάση του απέναντι στον Σταύρο αλλάζει, βάζοντας στόχο να τον εκθέσει.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον άνθρωπο που χακάρει τα κινητά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η φιλία της Δέσποινας με τον Ίκαρο φαίνεται να τελειώνει όταν εκείνος υπονοεί ανοιχτά ότι ο άντρας της κρύβεται πίσω από τον φόνο.

Η Εφη πάλι ζητάει να μάθει για ποιο λόγο ο φίλος της επιτέθηκε στον Σταύρο, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση για τον λόγο που τον υποπτεύεται.

Στο μεταξύ η Δέσποινα σταματάει να είναι τόσο καχύποπτη με την Πέρσα, εκτιμώντας το γεγονός ότι κι εκείνη στηρίζει τον άντρα της και τον βοηθάει με τις ισορροπίες του κολεγίου. Ο Σταματάκης δεν κρύβει την εκτίμησή του για τον Νικόλα, αφήνοντας πίσω του τις συγκρούσεις που είχαν.

Μέσα σε όλα, ο Ικαρος ξεχωρίζει τον Μάκη και τον παρουσιάζει στο νομικό του γραφείο ως τον πιο υποσχόμενο φοιτητή του, ενώ η αστυνομία ζητάει από έναν μαθητή το υλικό που τράβηξε με το κινητό του το βράδυ της δεξίωσης.

Ο Κάσδαγλης πιέζει τη Δέσποινα να χωρίσει με τον Σταματάκη. Η Άννα κρύβει από όλους τη σχέση του Πέτρου με τη Νάσια. Τέλος, η Λέτα εκμυστηρεύεται στη μητέρα γιατί ήταν επιθετική με τον γυμναστή και τι του έκανε το βράδυ, λίγο πριν τον βρουν δολοφονημένο.

Δείτε παρακάτω το trailer από το αποψινό επεισόδιο: