Ηλέκτρα (3/10): Η μεγάλη επιστροφή που θα ταράξει τα νερά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (3/10): Η μεγάλη επιστροφή που θα ταράξει τα νερά

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά εποχής "Ηλέκτρα", η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ1. Μάλιστα, ήδη φαίνεται το κοινό να έχει ξετρελαθεί μαζί της (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter από το πρώτο επεισόδιο) αλλά σύμφωνα και με τα όσα θα γίνουν στη συνέχεια, σίγουρα, κάποιοι θα κολλήσουν άσχημα.

Απόψε οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο επεισόδιο που είναι γεμάτο εκπλήξεις...

Οι σημερινές (3/10) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Επεισόδιο 2

Η επιστροφή του Νικόλα ξυπνά στην Ηλέκτρα τις μνήμες από το τραγικό παρελθόν. Θύτης και θύμα αναμετριούνται ξανά στο σήμερα και η Ηλέκτρα παλεύει να ξεπεράσει τον φόβο που νιώθει για τον άνδρα που σημάδεψε τη ζωή της. Την ίδια ώρα, όμως βρίσκεται αντιμέτωπη και μ' ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, αυτό που της προκαλεί ο νέος καθηγητής.

Τι θα συμβεί, στο αυριανό 4/10 επεισόδιο (Νο.3)

Μαύρα σύννεφα καπνού σκεπάζουν το νησί της Αρσινόης, όταν μια μεγάλη φωτιά αφήνει πίσω της δύο νεκρούς εργάτες. Το νησί βυθίζεται στο πένθος. Όλοι ψιθυρίζουν πως τη φωτιά την έβαλαν οι Βρεττοί, για να εισπράξουν την ασφάλεια. Η Ηλέκτρα ξέρει τον ένοχο, αλλά δεν έχει στοιχεία και φοβάται να μιλήσει. Σύντομα, ο αδελφός της, Βασίλης, οδηγείται στο κρατητήριο ως ο νούμερο ένα ύποπτος. Ο Παύλος αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα, για να τον σώσει. Η Ηλέκτρα συναντά τον Παύλο και αναστατώνεται. Η οικογένεια του Βασίλη καλεί τον Παύλο σε δείπνο.

Παίζουν: Έμιλυ Κολιανδρή (Ηλέκτρα), Αποστόλης Τότσικας (Παύλος Φιλίππου), Τάσος Γιαννόπουλος (Σωτήρης Βρεττός), Κατερίνα Διδασκάλου (Δόμνα Σαγιά), Γιώργος Συμεωνίδης (Στέργιος Σαγιάς), Λουκία Παπαδάκη (Τιτίκα Βρεττού), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Πέτρος Βρεττός), Θανάσης Πατριαρχέας (Νικόλας Βρεττός), Νεφέλη Κουρή (Κατερίνα), Ευαγγελία Μουμούρη (Μερόπη Χατζή), Δανάη Λουκάκη (Ζωή Νικολαΐδου), Δρόσος Σκώτης (Κυριάκος Χατζής), Ειρήνη Λαφαζάνη (Δανάη), Όλγα Μιχαλοπούλου (Νεφέλη)

  • Σενάριο: Μαντώ Αρβανίτη, Θωμάς Τσαμπάνης
  • Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος, Γιάννης Μάνος
  • Ενδυματολόγος: Έλενα Παύλου
  • Σκηνογράφος: Κική Πίττα
  • Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
  • Εκτέλεση παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Παραγωγή: ΕΡΤ