Η Γη της Ελιάς (2/10): «Δεν την ξέρεις ε;» - Η Μαρίνα ξεφτιλίζει τον Μάνο μπροστά στους εργαζόμενους του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (2/10): «Δεν την ξέρεις ε;» - Η Μαρίνα ξεφτιλίζει τον Μάνο μπροστά στους εργαζόμενους του

Δευτέρα 2/10 σήμερα και η σειρά Γη της Ελιάς, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του MEGA με νέο καταιγιστικό επεισόδιο (δείτε τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας). Η Μαρίνα και ο Μάνος χωρίζουν, ενώ η οικογένεια του Φίλιππου βλέπει την καταστροφή.

Οι σημερινές 2/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 8

Ο Φίλιππος παίρνει άδεια από τον στρατό και πηγαίνει στη Μάνη όπου μαθαίνει για την καταστροφή του θερμοκηπίου. Ανησυχεί κι αυτός με τη σειρά του ότι κάποιος έχει βάλει την οικογένειά του στο στόχαστρο. Την ίδια ώρα, η Βασιλική βλέπει έναν εφιάλτη με τον Φίλιππο και φοβάται μην αποδειχθεί κι αυτός προφητικός.

Η Μαρίνα κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Μάνο για τις γυμνές φωτογραφίες που βρήκε στο κινητό του: «Τι να μου εξηγήσεις; Αυτές οι φωτογραφίες τα λένε όλα», του φωνάζει, ενώ σύντομα θα ανακαλύψει όλη την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη γυναίκα, που δεν είναι άλλη από μια εργάτρια η οποία είναι ερωτευμένη με τον Μάνο. Την ίδια στιγμή η Αθηνά αποφασίζει να αναβάλει το ταξίδι στο Σούνιο: «Δεν θα πάω πουθενά, η Φιλιώ με χρειάζεται, δεν μπορώ να την αφήσω μόνη της», λέει.

Ετσι, η Μαρία βρίσκει την ευκαιρία να οργανώσει μια ακόμα χαρτοπαικτική βραδιά. Στο μεταξύ ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στη Χάιδω: «Κοίτα, πρέπει να το μάθεις, εδώ και μερικές μέρες δέχομαι απειλές. Κάποιος με παίρνει τηλέφωνο και απειλεί τη ζωή μου», της αποκαλύπτει κι εκείνη τρέμει μην τριτώσει το κακό. Παράλληλα το κλίμα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι βαρύ, όμως και ο ίδιος και η Ασπασία προσποιούνται πως όλα πηγαίνουν καλά, για χατίρι της Ειρήνης: «Η Ειρήνη είναι κόρη μου. Τη μεγάλωσα και αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Η ίδια δεν θα μάθει ποτέ τίποτα, μ’ ακούς;», ξεκαθαρίζει στην Ασπασία. Ο Σωτήρης βλέπει ότι γύρισε ο Φίλιππος στο χωριό και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Δείτε επίσης: «Μας ειδοποίησαν ότι δεν θα έρθει...» - Εκτός γυρισμάτων της Γης της Ελιάς ο Αγγελόπουλος μετά το θάνατο της μαμάς του