Έρωτας Φυγάς (19/9): «Να σαπίσει στη φυλακή! Της τα έδωσα όλα κι αυτή πήγε να με σκοτώσει» - Κίνηση ματ από τον Ιάσονα για τα παιδιά του με την Αλεξάνδρα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (19/9): «Να σαπίσει στη φυλακή! Της τα έδωσα όλα κι αυτή πήγε να με σκοτώσει» - Κίνηση ματ από τον Ιάσονα για τα παιδιά του με την Αλεξάνδρα

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου σήμερα και στο κανάλι του OPEN έρχεται ολοκαίνουριο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς "Έρωτας Φυγάς". Σε αυτό φαίνεται πως η Αλεξάνδρα βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο, την ώρα που άλλο ένα φονικό ετοιμάζεται να συμβεί (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας πριν παιχτούν τα επεισόδια στην τηλεόραση).

Οι σημερινές (19/9) εξελίξεις του Έρωτα Φυγά στο OPEN

Επεισόδιο 4

Η ζωή της Αλεξάνδρας βρίσκεται στα χέρια της συγκρατούμενής της, Γιώτας, που ετοιμάζεται να εκτελέσει το φονικό σχέδιο του Κοντογιάννη. Τελευταία στιγμή το μετανιώνει και την αφήνει να ζήσει. Ο Μάρκος αγωνιά για την τύχη της αγαπημένης του η οποία έχει αφεθεί στη μοίρα της, αρνούμενη να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο ίδιος προσλαμβάνει δικηγόρο από την Αθήνα προκειμένου να την υπερασπιστεί. Την ίδια ζέση για την ελευθερία της Αλεξάνδρας δείχνει και η Μαργέτα που είναι αποφασισμένη να τη βοηθήσει για να απαλλαχθεί από τις ενοχές της. Ο Ιάσονας συνέρχεται και αναρρώνει. Ωστόσο, γεμάτος μίσος για ό,τι του έκανε η Αλεξάνδρα, διαφωνεί με τις προθέσεις της μητέρας του. «Να σαπίσει στη φυλακή. Της τα έδωσα όλα κι αυτή πήγε να με σκοτώσει. Δεν της αξίζει τίποτα καλύτερο. Και ούτε θα ξαναδεί τα παιδιά. Αυτά να τα ξεγράψει», της φωνάζει.

Η Ευγενία με τη σειρά της επιχειρεί ξανά να προσεγγίσει τον Μάρκο, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να της κλείνει όλες τις πόρτες. «Εμείς οι δύο έχουμε τελειώσει», της ανακοινώνει για μια ακόμη φορά. Η μεγάλη μέρα της δίκης της Αλεξάνδρας φτάνει και όλοι είναι αναστατωμένοι. Η Ευγενία, απελπισμένη και συντετριμμένη ψυχολογικά, παίρνει μια σοβαρή απόφαση: Να βάλει τέλος στη ζωή της.