Ντόμινο αλλαγών στον ALPHA: Τα πάνω κάτω με τον Σασμό - Τι θα γίνει με την πρεμιέρα της σειράς

Τηλεθεατές, σας αφορά...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ντόμινο αλλαγών στον ALPHA: Τα πάνω κάτω με τον Σασμό - Τι θα γίνει με την πρεμιέρα της σειράς

Ο τρίτος κύκλος του Σασμού έχει δρομολογηθεί να επανέλθει στους τηλεοπτικούς δέκτες του ALPHA στις 25 Σεπτεμβρίου αλλά... από τους ιθύνοντες, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Real Life, περνούν δεύτερες σκέψεις.

Αλλάζει μέρες μετάδοσης ο Σασμός;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα εναλλακτικό σενάριο μετάδοσης του Σασμού εξετάζει το κανάλι λίγες ημέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό η σειρά όπως και πέρυσι θα κάλυπτε στο πρόγραμμα το slot των 21:00 από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Η απόφαση του ΑΝΤ1, όμως, να μετακινήσει τη νέα του σειρά, Μάγισσα (δείτε εδώ περί τίνος πρόκειται), στις 21:00 (Δευτέρα με Τετάρτη) φαίνεται πως φέρνει ντόμινο αλλαγών, ενώ ήδη το Mega αποφάσισε να μεταθέσει την πρεμιέρα της Γης της Ελιάς μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Ανάλογες σκέψεις φέρεται να κάνει, λοιπόν, και ο ALPHA καθώς εξετάζει σοβαρά το σενάριο να μετακινήσει τον Σασμό από Κυριακή έως και Τετάρτη! στην περίπτωση αυτή η πρεμιέρα της δημοφιλούς κι αγαπημένης σειράς θα μετακινηθεί μαζί με την Γη της Ελιάς, την προσεχή Κυριακή δηλαδή, στις 21:00!

Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Επιστρέφει από τους νεκρούς ως φάντασμα ο...

Τα ουρλιαχτά της Βασιλικής θα ακουστούν σε όλο το χωριό... Το χαμόγελό της, όμως, δεν θα αργήσει να επιστρέψει ξανά αφού ο γιος της θα... «αναστηθεί» από τους νεκρούς...

Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Επιστρέφει από τους νεκρούς ως φάντασμα ο...

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Tv24, κανείς δεν θα μπορεί να δεχτεί πως ο Νικηφόρος δεν είναι ανάμεσά τους και στην κηδεία του θα ακούγεται μόνο το θρόισμα των φύλλων από τα δέντρα που θα τον περιβάλλουν. Συγκλονισμένοι όλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, ωστόσο η Βασιλική και ο Μαθιός, σωστά ράκη, θα επιστρέψουν μόνοι σπίτι τους που για πρώτη φορά θα τους φανεί άδειο. Ο Νικηφόρος όμως, θα επιστρέψει σε αυτό ως φάντασμα δίνοντας χαρά στη Βασιλική που θα τον βλέπει μπροστά της. Εκείνη θα ξεσπά σε λυγμούς και εκείνος θα της δίνει κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στον άντρα που τη λάτρεψε. Τον πατέρα του.