Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Επιστρέφει από τους νεκρούς ως φάντασμα ο...

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Επιστρέφει από τους νεκρούς ως φάντασμα ο...

Ο τρίτος κύκλος του Σασμού επιστρέφει την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 κι όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει εδώ στο Youweekly.gr, στα νέα επεισόδια θα υπάρξουν εκπλήξεις και ανατροπές, είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες. Μια από τις πιο στενάχωρες και σοκαριστικές θα είναι η σκηνή που ο Νικηφόρος, ο γιος της Βασιλικής, θα πεθάνει στα χέρια του Μαθιού από το όπλο του Λάζαρου (δείτε εδώ την σκηνή πριν προβληθεί στην τηλεόραση).

Τα ουρλιαχτά της Βασιλικής θα ακουστούν σε όλο το χωριό... Το χαμόγελό της, όμως, δεν θα αργήσει να επιστρέψει ξανά αφού ο γιος της θα... «αναστηθεί» από τους νεκρούς...

Σασμός: Ο Νικηφόρος επιστρέφει… ως φάντασμα

Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό - Επιστρέφει από τους νεκρούς ως φάντασμα ο...

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Tv24, κανείς δεν θα μπορεί να δεχτεί πως ο Νικηφόρος δεν είναι ανάμεσά τους και στην κηδεία του θα ακούγεται μόνο το θρόισμα των φύλλων από τα δέντρα που θα τον περιβάλλουν. Συγκλονισμένοι όλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, ωστόσο η Βασιλική και ο Μαθιός, σωστά ράκη, θα επιστρέψουν μόνοι σπίτι τους που για πρώτη φορά θα τους φανεί άδειο. Ο Νικηφόρος όμως, θα επιστρέψει σε αυτό ως φάντασμα δίνοντας χαρά στη Βασιλική που θα τον βλέπει μπροστά της. Εκείνη θα ξεσπά σε λυγμούς και εκείνος θα της δίνει κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στον άντρα που τη λάτρεψε. Τον πατέρα του.