Γη της ελιάς: Αποκαλύπτουμε γιατί μπήκε η Μαρία φυλακή! Το μπλέξιμο με το νόμο και το σοκ της Αθηνάς

Σούπερ αποκλειστικό!

Γη της ελιάς: Αποκαλύπτουμε γιατί μπήκε η Μαρία φυλακή! Το μπλέξιμο με το νόμο και το σοκ της Αθηνάς

Aκρως αποκαλυπτικό ήταν το τρέιλερ της σειράς Γη της Ελιάς για τον γ΄ κύκλο (δείτε το εδώ), καθώς έδινε μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε από τον Σεπτέμβριο σε ένα ευρύ φάσμα που καλύπτει σχεδόν όλες τις ιστορίες. Μια από αυτές και η μητέρα της Αθηνάς που την είδαμε πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Το περιοδικό TiViSirial και η Μαρία Μεταξητινού μας αποκαλύπτουν αποκλειστικά τον λόγο για τον οποίο η Μαρία βρέθηκε εκεί.

Όπως έχουμε δει στον β΄ κύκλο, η Αθηνά ανησυχεί πολύ για τη συμπεριφορά της μητέρας της. Στην αρχή η ανησυχία της ήταν ότι η Μαρία έχει αρχίσει να τα χάνει, να μη θυμάται κάποια πράγματα, όπως τότε που ξέχασε το τηλέφωνό της στο ψυγείο. Όταν πέρασε αυτή η ανησυχία της, άρχισε κάτι άλλο να τη βασανίζει. Κι αυτό ήταν το γεγονός ότι η μητέρα της μιλούσε μέσω facebook με αγνώστους και με ψεύτικα στοιχεία. Μάλιστα η Αθηνά της έχει κάνει αρκετές φορές την πρόταση να πάει μαζί της στη Μάνη, αλλά η Μαρία της έχει δηλώσει ότι δεν το κουνάει από το Σούνιο.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς είδαμε και πάλι την Αθηνά να ανησυχεί για τη μητέρα της, καθώς δεν μπορούσε να τη βρει πουθενά. Οσες προσπάθειες κι αν έκανε, η Μαρία ήταν άφαντη. Ετσι έφυγε από τη Μάνη για να πάει να τη βρει και μάλιστα τελευταία στιγμή έφυγε από τη δεξίωση του Ισίδωρου, πριν μπουκάρουν οι ληστές. Η Μαρία, λοιπόν, φτάνει στο Σούνιο, ανοίγει με τα κλειδιά της και δεν βλέπει πουθενά ίχνος της μητέρας της. Αμέσως αρχίζει να την ψάχνει σε νοσοκομεία αλλά και στην αστυνομία, από όπου μαθαίνει ότι μητέρα της έχει συλληφθεί. Μόλις μαθαίνει όμως τον λόγο για τον οποίο την έχουν συλλάβει, η Αθηνά παθαίνει σοκ. Η Μαρία έχει συλληφθεί μαζί με άλλους για παράνομο τζόγο! Τι έχει γίνει;

Γη της ελιάς: Όλη η αλήθεια για την Μαρία

Γη της ελιάς: Αποκαλύπτουμε γιατί μπήκε η Μαρία φυλακή! Το μπλέξιμο με το νόμο και το σοκ της Αθηνάς

Η Μαρία μέσα από το διαδίκτυο έχει γνωριστεί με μια παρέα οι οποίοι παίζουν μανιωδώς χαρτιά, με χρήματα φυσικά. Σ’ αυτή την ομάδα μπαίνει και η Μαρία και αρχίζει να παίζει χαρτιά τζογάροντας χρήματα σε κάποιο παράνομο χώρο. Κάποιος τους καρφώνει στην αστυνομία, η οποία εισβάλλει και τους συλλαμβάνει όλους και φυσικά τη Μαρία.

Η Αθηνά μόλις το μαθαίνει τρελαίνεται και κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να βγάλει τη μητέρα της από το κρατητήριο. Οταν επιτέλους βγαίνει, η Αθηνά της βάζει τις φωνές, ενώ η Μαρία ατάραχη της λέει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει τόση φασαρία για ένα χαρτάκι... Η Αθηνά ωστόσο της επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να την ακούσει και να μαζέψει τα πράγματά της να πάνε μαζί στη Μάνη. Η Μαρία όμως και πάλι γίνεται έξαλλη. Στυλώνει τα πόδια και της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι της. Η Αθηνά για μια ακόμα φορά αναγκάζεται να φύγει έχοντας αφήσει το μυαλό της πίσω στη μάνα της, η οποία, όπως θα δούμε, θα συνεχίσει το... βιολί της με το χαρτί κι αυτή τη φορά μέσα στο ίδιο της το σπίτι!