Της είπαν ότι το μωρό πέθανε στη γέννα: «Υπάρχει πιθανότητα το παιδί μας να ζει» - Σκηνές μεγάλης συγκίνησης στην Γη της Ελιάς

Η Αρετή τρελαίνεται και δείχνει τον πιο σκληρό εαυτό της

Της είπαν ότι το μωρό πέθανε στη γέννα: «Υπάρχει πιθανότητα το παιδί μας να ζει» - Σκηνές μεγάλης συγκίνησης στην Γη της Ελιάς

Νέα τροπή παίρνει η σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη στον γ΄ κύκλο της σειράς, Γη της Ελιάς. Τους είχαμε αφήσει να είναι στα μαχαίρια, με την Ιουλία να γυρίζει συνεχώς την πλάτη σε κάθε προσπάθεια του Στάθη να την προσεγγίσει. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν, καθώς τους ενώνει κάτι πολύ σημαντικό. Το παιδί τους!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

H Ioυλία έχει ένα μυστικό… Ηταν έγκυος από τον Στάθη όταν χώρισαν κι εκείνη πήγε στην Αθήνα. Κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της και η ίδια ήταν κάτι που ήθελε να ξεχάσει. Τα πράγματα όμως αλλάζουν. Η ζωή της, η σχέση της, ακόμα και ο χαρακτήρας της όταν ανακαλύπτει ότι το παιδί της ζει... Οπως έχουμε δει πολλές φορές, η Ιουλία αποφεύγει να μιλήσει στον Στάθη για το ατύχημα που είχε η φίλη της με τη μηχανή και κυρίως ότι ήταν και η ίδια πάνω στη μηχανή και ότι έχασε με αυτόν τον τρόπο το μωρό τους. Είναι ένα μυστικό που είχε αποφασίσει ότι δεν υπήρχε λόγος πλέον να μάθει, αφού είχε χάσει το μωρό. Οταν η Ιουλία χτύπησε με τη μηχανή και αιμορραγούσε, ήδη ήταν 9 μηνών και πίστεψε ότι το μωρό πέθανε. Εξάλλου αυτό της είπε και ο γιατρός που την ανέλαβε όταν την πήγαν στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Σκηνές φρίκης στην Γη της Ελιάς: Του πετάει καυτό νερό στο πρόσωπο και ουρλιάζει από πόνο

Στα κάγκελα η Αρετή - Εκδικείται Στάθη και Ιουλία στην Γη της Ελιάς

Οπως ήδη έχει γραφτεί, η Ιουλία ανακαλύπτει ότι το κοριτσάκι της δεν έχει πεθάνει και ότι είχε πέσει θύμα κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών, οπότε αποφασίζει να βρει πάση θυσία τη 18χρονη κόρη της και αρχίζει έναν αγώνα δρόμου.

Πριν όμως κάνει οτιδήποτε, αποφασίζει να μιλήσει στον Στάθη: «Ελα από το σπίτι, έχω κάτι πολύ σοβαρό να σου πω», του λέει κι ο Στάθης τρέχει γεμάτος περιέργεια για το τι θέλει να του πει η Ιουλία, η οποία αποφεύγει να του λέει και καλημέρα. Σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση, η Ιουλία του λέει την αλήθεια: «Υπάρχει πιθανότητα το παιδί μας να ζει», του αποκαλύπτει και ο Στάθης την κοιτάζει αποσβολωμένος με κομμένη την ανάσα: «Η κόρη μας», συμπληρώνει και συνεχίζει με κάθε λεπτομέρεια να του λέει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δείτε επίσης: «Δυστυχώς δεν ανιχνεύεται ο χτύπος της καρδιάς του εμβρύου! Πέθανε, πρέπει να αφαιρεθεί» - Η πιο σκληρή σκηνή στον Γ κύκλο

Ο Στάθης μόλις συνέρχεται από το πρώτο σοκ, της υπόσχεται ότι θα είναι μαζί της σε όλο αυτόν τον αγώνα και ότι μαζί θα βρουν το παιδί τους. Το νέο δύσκολα θα κρατηθεί μυστικό και μοιραία θα φτάσει και στα αυτιά της Αρετής, η οποία θα γίνει έξαλλη. Αυτό θα είναι το «κερασάκι στην τούρτα». Η Αρετή για μια ακόμα φορά θα αρχίσει τις κατάρες και θα προσπαθήσει να κάνει ρεζίλι τόσο τον Στάθη όσο και την Ιουλία σε όλη τη Μάνη. Να σας πούμε ότι οι σκηνές που θα παρακολουθήσουμε με την Αρετή δεν έχουν κανένα προηγούμενο.