Έρωτας φυγάς - Αποκλειστικό: Μακελειό! Η Ευγενία πυροβολεί την Αλεξάνδρα

Βάφει τα χέρια της με αίμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας φυγάς - Αποκλειστικό: Μακελειό! Η Ευγενία πυροβολεί την Αλεξάνδρα

Η Ευγενία στα νέα επεισόδια, που θα δούμε στο Γ' κύκλο του Έρωτα φυγά σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσει τον Μάρκο κοντά της, αποφασίζει να βγάλει από τη μέση την Αλεξάνδρα.

Έτσι την καλεί να συναντηθούν στο δάσος και εκεί αναγκάζει την αντίζηλό της να βάλει η ίδια τέρμα στη ζωή της. Όμως, η Αλεξάνδρα την τελευταία στιγμή κάνει πίσω και προσπαθεί να καλοπιάσει την Ευγενία, που την απειλεί με όπλο: «Δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος εσύ, μην το κάνεις», της λέει και όπως την πλησιάζει το όπλο εκπυρσοκροτεί και η Αλεξάνδρα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος.

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: «Δε μπορώ μακριά σου!» - Η Ευγενία κόβει τις φλέβες της όταν την χωρίζει ο Μάρκος!

Η Ευγενία βάφει τα χέρια της με αίμα

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TV24

Η Νότα που βλέπει όλη τη σκηνή, παίρνει την ανιψιά της και την ξορκίζει να μην πει ποτέ σε κανέναν τι έγινε! Οι εργάτες στο κτήμα ακούν τον πυροβολισμό και τρέχουν να δουν τι συμβαίνει και βρίσκουν την Αλεξάνδρα πεσμένη στο έδαφος. Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται στο χειρουργείο σε σοβαρή κατάσταση. Η Μαργέτα αγωνιά για τη νύφη της, όπως και ο Ιάσονας για τη γυναίκα του που τρέχει στο νοσοκομείο να δει πώς είναι. «Είναι πολύ κοντά στην καρδιά το τραύμα, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Παράλληλα οι πρώτες σκέψεις όλων είναι πως η Αλεξάνδρα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της και όταν ο Μάρκος μαθαίνει τι έγινε τρέχει και εκείνος στο νοσοκομείο, όπου αρπάζονται με τον Ιάσονα και ο ένας κατηγορεί τον άλλον για το τι συνέβη. Η Ευγενία τρέμει από φόβο μην πεθάνει η Αλεξάνδρα και φυσικά να μη μαθευτεί ποτέ πως εκείνη την πυροβόλησε. Ευτυχώς για εκείνη -τουλάχιστον για την ώρα- η Αλεξάνδρα ξεφεύγει τον κίνδυνο και μερικές μέρες αργότερα ανοίγει τα μάτια της.

Έρωτας φυγάς