Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (20/5): Ατύχημα για την Καίτη και τον Ηλία - Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (20/5): Ατύχημα για την Καίτη και τον Ηλία - Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (20/5) το πιστό κοινό της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, θα συντονιστεί στον σταθμό για να παρακολουθήσει άλλο ένα επεισόδιο του σίριαλ που θα βγει στον αέρα και θα είναι ξεκαρδιστικό (δείτε εδώ ποια πρωταγωνίστρια πέρα από την "Βουλίστα" αποχωρεί).

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (20/5) στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"

Η Βέλη βλέπει ένα αγρόκτημα στην Αμοργό και ονειρεύεται να πάνε με τον Aγγελο και το παιδί. Αλλά σιγά-σιγά συνειδητοποιεί ότι δεν θέλει να πάνε μόνο για διακοπές. Σκέφτεται ότι μια ζωή σε ένα τέτοιο μέρος θα ήταν ιδανικό για το μωρό τους αλλά και για τους ίδιους που δεν θα ζούσαν στους τρελούς ρυθμούς της πόλης. Η Βούλα πάλι ανταγωνίζεται τον Μηνά σχετικά με το ποιος από τους δυο τους είναι καλύτερος σε κάτι και ορίζει διαιτητή τον Βαγγέλη. Ο Μηνάς μπαίνει σε μια διαδικασία που αρχικά δεν του αρέσει, αλλά καταλήγει να γίνει κι εκείνος ανταγωνιστικός και να προσπαθεί να βγει νικητής.

Η Ξένια έχει βγάλει εισιτήρια για το θέατρο, αλλά ο Μπάμπης βαριέται να πάει. Όμως δεν καταφέρνει να μείνει στο σπίτι κι έτσι αναγκαστικά ακολουθεί τη γυναίκα του σε αυτή της την έξοδο. Όταν τελικά υποχωρεί και πηγαίνουν, ο Μπάμπης συνειδητοποιεί την αδικία του κόσμου… Τέλος, η Καίτη παρακαλάει τον Ηλία να πάνε μια εκδρομή. Θέλει πολύ να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και προσπαθεί να τον πείσει να κάνουν κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, ένα ατύχημα το ακυρώνει.

Οι δυο πιθανές αντικαταστάτριες της "Βουλίτσας"

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, η Ελένη Κοκκίδου, αλλιώς τηλεοπτική Βουλίτσα, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα, έπειτα από 10 συνεχόμενες σεζόν που προβάλλεται.

«Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου αυτό καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση είναι χαρά, οτιδήποτε κάνω είναι χαρά. Μαθαίνω πράγματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε βγω να τραγουδήσω, είτε κάνω τηλεόραση, είτε κάνω θέατρο, έχω μάθει να εξελίσσομαι. Γι’ αυτό και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου» έχει πει η ηθοποιός - δείτε τις δηλώσεις της.

Υπάρχει λοιπόν προβληματισμός στην ομάδα των σεναριογράφων για το ρόλο της. Σύμφωνα, με όσα αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο περιοδικό «Τηλέραμα» εξετάζεται ο θάνατος της ηρωίδας, με τη Βουλίτσα να επιστρέφει στα όνειρα του Μηνά.

Όπως ειπώθηκε όμως στην εκπομπή BreakfastStar, προσπαθούν να βρουν διαφορετικό τρόπο να την "εξαφανίσουν" όχι τόσο βαρύ, καθώς η Βουλίτσα είναι από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες της σειράς.

Δείτε επίσης: Εκτός τηλεόρασης ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης - Από πρωταγωνιστής στον ALPHA, ταβερνιάρης

Οι σεναριογράφοι και η ομάδα της σειράς Μην αρχίζεις την Μουρμούρα, έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται ποια ηθοποιός θα πάρει την θέση της Ελένης Κοκκίδου μετά την αποχώρηση της. Στο τραπέζι έχουν "πέσει" δυο ονόματα. Πρόκειται για δυο πολύ επιτυχημένες ηθοποιούς τις οποίες έχουμε δει να πρωταγωνιστούν σε μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Η μια είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η άλλη η Χρυσούλα Διαβάτη!