Παράδεισος των κυριών (12/5): Ένας εξευτελιστικός χωρισμός και ένας πυροβολισμός

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παράδεισος των κυριών (12/5): Ένας εξευτελιστικός χωρισμός και ένας πυροβολισμός

Χαμός αναμένεται να γίνει σήμερα 12/5 στην σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών καθώς η Γεωργία δεν θέλει με τίποτα να παντρευτεί, την ώρα που η Αμαλία μαθαίνει άλλα νέα για την μητέρα της, που επίσης είναι ψέματα.

Οι σημερινές 12/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 135

Ο Πάρης απογοητεύει για ακόμα μια φορά τη Γεωργία, η οποία κάνει μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να αποφύγει τον γάμο της με τον Δημητράκη. Ο Πάρης συνεχίζει να της λέει: «Δεσποινίς Γεωργία, μην κάνετε αυτόν τον γάμο, σας παρακαλώ. Θα σας στηρίξω εγώ, θα είμαι δίπλα σας». Την ίδια ώρα η περιπέτεια που πέρασαν οι γονείς της Μιράντας της δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια και η Ολγα έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη:

Διαβάστε επίσης: «Σε παρακαλώ, να μην είναι αγνώστου πατρός!» - Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί της Γεωργίας

«Λοιπόν, τώρα το σπίτι είναι δικό μου και αν θέλω σε πετάω έξω. Και θα το κάνω, Ολγα. Θα βρεθείς στον δρόμο. Αν θέλεις να συνεχίσεις να μένεις σ’ αυτό το σπίτι, θα μείνεις σαν να είμαστε μια κανονική οικογένεια. Αλλιώς μάζευτα και φύγε», την απειλεί. Λίγο αργότερα μάλιστα πηγαίνει στον Χριστόφορο και του ζητάει: «Θέλω να έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο ότι είδες την Ολγα να φιλιέται με τον αστυνόμο». Την ίδια στιγμή η Αμαλία πηγαίνει στην Ολγα για να πάρει κάποιες πληροφορίες για τη μητέρα της και η Ολγα της αποκαλύπτει ότι την είχε πάρει τηλέφωνο πριν αυτοκτονήσει.

Στο μεταξύ ο Χρηστίδης έχει φτάσει στην Αθήνα και πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων, ενώ ο Γιαμαλής που έχει ειδοποιηθεί, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και τον πυροβολεί στο στήθος.

«Εγώ είμαι ο πατέρας σου» - Η Αμαλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

O Xρηστίδης, βαριά τραυματισμένος και σχεδόν ετοιμοθάνατος, δεν σταματάει να ελπίζει χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για να σωθεί. Αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τέλους, ομολογεί στην Αμαλία ότι αυτός είναι ο πατέρας της και το αποκλειστικό για τον Παράδεισο των κυριών είναι συγκλονιστικό.

Από το TV24 - Μαρία Μεταξητινού

Η υπόθεση του Χρηστίδη γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μετά την κατάθεσή του. Στο μεταξύ, αποφασισμένος να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί, παίζει το τελευταίο του χαρτί και τηλεφωνεί στη Βικτώρια: «Τέρμα η κοροϊδία. Θα αποκαλύψω στην Αμαλία ότι είναι κόρη μου. Μου έταξες ότι θα με βοηθήσεις και δεν έχεις κάνει τίποτα, με άφησες εδώ μέσα στα κακά χάλια», την προειδοποιεί και δεν ακούει πλέον καμία κουβέντα.

Λίγο αργότερα ο Χρηστίδης τηλεφωνεί στην Αμαλία: «Πήρα να σου πω ότι εγώ είμαι ο πατέρας σου», της ομολογεί και η Αμαλία παθαίνει σοκ: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πατέρας μου είναι ένας εγκληματίας, ένα τέρας», του απαντά και επιμένει να μάθει περισσότερα: «Θέλω να μου πεις ποια είναι η μητέρα μου. Μόνο αυτό μ’ ενδιαφέρει», του τονίζει κι εκείνος για μια ακόμα φορά την αφήνει στα σκοτάδια: «Αυτό δεν μπορώ να σου το αποκαλύψω. Ενα μόνο θα σου πω. Είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου», υποστηρίζει και κλείνει το τηλέφωνο, με την Αμαλία να καταρρέει!

Δείτε επίσης: «Σκουπίδι τον έκανε» - Αποκάλυψε τον βιασμό της Αμαλίας και "καταδικάστηκε"

Ο Παράδεισος των κυριών Χρηστίδης

Η Αμαλία, αποφασισμένη να μάθει επιτέλους την αλήθεια για την καταγωγή της, πηγαίνει στο νοσοκομείο όπου είναι ο Χρηστίδης και έρχεται αντιμέτωπη με μια εφιαλτική κατάσταση… Λίγο αργότερα η Βάσω της εξομολογείται: «Δεν είμαι εγώ η μητέρα σου, η θεία σου με έβαλε να παραστήσω τη μάνα σου, για να σταματήσεις να την ψάχνεις», της ομολογεί και η Αμαλία που τα έχει πια χαμένα με όλα όσα της έχουν συμβεί, τα λέει όλα στον Χριστόφορο, ο οποίος τσακώνεται άσχημα με τη Βικτώρια για τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν.

Στο μεταξύ η Πολυξένη μαθαίνει ότι η Μιράντα είναι η μητέρα της Αμαλίας, καθώς ακούει τη Βικτώρια που μιλάει με τον Χριστόφορο, αλλά δεν τολμάει να το πει πουθενά, ούτε καν στον Αγη, ο οποίος τη ρωτάει: «Πολυξένη, πες μου σε παρακαλώ αν ξέρεις κάτι εσύ για τη μητέρα της Αμαλίας», την ικετεύει. Η Πολυξένη ξέροντας όλη την αλήθεια έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση και αρνείται ότι γνωρίζει κάτι. Ωστόσο η Αμαλία καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει και διεκδικεί να μάθει τι είναι αυτό που προσπαθούν να της κρύψουν ο Αγης και η Πολυξένη…

Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος προσπαθώντας να απομακρύνει την Αμαλία από τη Μιράντα, φοβούμενος ότι μπορεί να μάθει την αλήθεια, της ασκεί συνεχώς πιέσεις να εγκαταλείψει τη δουλειά της στο «Παράδεισο», αλλά εκείνη δεν δέχεται, μέχρι τη στιγμή που ένα περιστατικό την κλονίζει.

Ο Ντίνος με τη Μιράντα μετά από ένα διάστημα έντασης, τα ξαναβρίσκουν και μάλιστα κλείνονται σε κάποιο από τα δοκιμαστήρια για να έρθουν κοντά, παρασυρμένοι από το ερωτικό τους πάθος. Ομως η Αμαλία που πάει κάτι να πάρει και βρίσκει κλειδωμένο τον χώρο, τους βλέπει να βγαίνουν και οι δύο μαζί από εκεί αναψοκοκκινισμένοι και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Μετά από αυτό αρχίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει για να σταματήσει να υποφέρει.

Παράλληλα ο Αγης αποφασισμένος να μάθει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας, πιέζει τη Βικτώρια να πει επιτέλους την αλήθεια, αλλά δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει.