Παγιδευμένοι (17/4): Πιάνει τα πλευρά του, βλέπει αίμα και αμέσως λιποθυμάει! Τραγικές ώρες για τον...

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγιδευμένοι (17/4): Πιάνει τα πλευρά του, βλέπει αίμα και αμέσως λιποθυμάει! Τραγικές ώρες για τον...

Με νέο επεισόδιο επιστρέφουν απόψε 17/4 οι Παγιδευμένοι και όπως φαίνεται θα γίνει χαμός καθώς Νεφέλη, Λίνα, Δανάη, Ακης και Θοδωρής οδηγούνται στον ανακριτή. Ολα τα παιδιά αποφεύγουν τον εγκλεισμό στη φυλακή καθώς φαίνεται να μη γνωρίζουν τίποτα για το πτώμα στο πορτμπαγκάζ, όλα εκτός από τον Ακη που συλλαμβάνεται.

Οι αποψινές 17/4 εξελίξεις των Παγιδευμένων

Επεισόδιο 51

Ολα τα παιδιά αποφεύγουν τον εγκλεισμό στη φυλακή καθώς φαίνεται να μη γνωρίζουν τίποτα για το πτώμα στο πορτμπαγκάζ, όλα εκτός από τον Ακη που συλλαμβάνεται. Για πρώτη φορά η Αννα θα πει την αλήθεια στη Χρύσα και δεν θα καλύψει τη Λίνα. Ο Δημήτρης τη θαυμάζει γι’ αυτό κι έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Στο μεταξύ οι έρευνες του Σπύρου και της Αγγελικής για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας συνεχίζονται. Τελικά θα ανακαλύψουν τι έχει συμβεί στο κορίτσι. Εχει δολοφονηθεί και το πτώμα του είναι αυτό που έχει βρεθεί στο αμάξι του Ακη.

Στο τμήμα έχει φτάσει η Νατάσα, η μητέρα της Δανάης με τον άντρα της τον Βλάσση. Εκείνος βλέπει τον Ανδρέα να αγκαλιάζει την κόρη του και του επιτίθεται. «Ποιος είσαι που αγγίζεις;». Η Δανάη του φωνάζει: «Τι κάνεις; Είναι ο μπαμπάς μου». Ο Βλάσσης πέφτει από τα σύννεφα. «Εγώ είμαι ο πατέρας σου. Θα εξηγηθούμε οι δυο μας», λέει στο Ανδρέα. Αργότερα ο Βλάσσης τον βρίσκει και ο Ανδρέας τον χτυπάει και φεύγει με το αμάξι του. Ομως στον δρόμο αρχίζει να ζαλίζεται. Κάνει στην άκρη. Πιάνει τα πλευρά του και βλέπει αίμα. Στη συμπλοκή τους, ο Βλάσσης τον έχει χτυπήσει με σουγιά. Πάει να τηλεφωνήσει αλλά λιποθυμάει.

Δείτε επίσης: Στα μαύρα Φεντόρουφ, Κουλίεβα, Φαραζή και Μιχαϊλίδου - Νέος θάνατος "χτυπά" τους Παγιδευμένους;

Τι θα δούμε αύριο 18/4;

Ο Δημήτρης κάνει τη δική του έρευνα σχετικά με το βίντεο του Αγγελου. Βάζει κάτω τα κωδικοποιημένα στοιχεία και βρίσκεται μπροστά σε μια σοκαριστική ανακάλυψη. «Μήπως ο γρίφος του έχει να κάνει με τους πατεράδες μας;», λέει στην Αννα που προσπαθεί να κάνει τη σύνδεση, αλλά δεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η ζωή του Ανδρέα κινδυνεύει και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται. Η Δανάη τον ψάχνει στο τηλέφωνο και ανήσυχη ενημερώνει τον Δημήτρη, που με τη σειρά του το λέει στην Αννα και στον Σπύρο. Ολοι τον ψάχνουν. Τελικά το κινητό του αστυνομικού σηκώνει ένας περαστικός που έχει σταματήσει για να δει τι συμβαίνει στο ακινητοποιημένο όχημα. Στέλνουν ασθενοφόρο στο σημείο και ο Ανδρέας διακομίζεται στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.