Αυτή η νύχτα μένει: «Η Μυρτώ είναι έγκυος από τον γιο σου» - Σπαραγμός μετά τον βιασμό της! Της δίνει λεφτά για να ρίξει το μωρό

Ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει στις εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: «Η Μυρτώ είναι έγκυος από τον γιο σου» - Σπαραγμός μετά τον βιασμό της! Της δίνει λεφτά για να ρίξει το μωρό

Από την Πέμπτη 20/4 η σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, επιστρέφει κανονικά στη ροή του προγράμματος και τα νέα επεισόδια θα είναι σοκαριστικά! Ο Στρατής τρακάρει και όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπούν βρίσκονται στο πλευρό του. Ο Στέλιος δέχεται ακόμα μια απογοήτευση από τον γιο του, ενώ η Φωτεινή αποκαλύπτει στον Χρήστο πως είδε τη Μαρίνα στην Αθήνα.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Κανείς δεν γνωρίζει τις τραγικές στιγμές που ζει η Ζέτα στα χέρια του Ντόκου, η οποία προσπαθεί να σώσει τη ζωή της και να γλιτώσει από τη μανία του. Στο μεταξύ, ο Θοδωράκης που δεν θέλει να έχει μυστικά από τη Διαμάντω, της αποκαλύπτει πως κάνει κινήσεις ενάντια στον Διαγόρα. Τότε εκείνη γίνεται έξω φρενών καθώς του είχε ζητήσει να μην ανακατευτεί: «Σου είπα να μείνεις μακριά του. Είναι επικίνδυνος, δεν το καταλαβαίνεις; Κινδυνεύεις και φοβάμαι! Αν σε καταλάβει και σε βάλει στο μάτι είναι ικανός να σε σκοτώσει!

Τρέμω να μη σε χάσω», του λέει. Στο μεταξύ, ο εφιάλτης για τη Μυρτώ επιστρέφει, όταν μαθαίνει πως είναι έγκυος μετά από κάποιες εξετάσεις που είχε κάνει όσο ήταν στο ψυχιατρείο. Ο παπα-Ντανίλο πάει να βρει τον Στέλιο και του τα λέει όλα. «Η Μυρτώ είναι έγκυος από τον γιο σου», του ανακοινώνει και ο Στέλιος, δίχως ίχνος συνείδησης και σεβασμού και εντελώς προκλητικά, του απαντάει: «Μάλιστα και τι θέλεις να κάνω τώρα εγώ; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω χρήματα για να το ρίξει! Πείτε μου πόσα είναι να σας τα δώσω».

Διαβάστε επίσης: Η πιο φρικιαστική σκηνή πριν προβληθεί - Κόβει τις φλέβες της και περιμένει να πεθάνει...

Τότε ο παπάς γίνεται έξω φρενών και του τα ψάλλει ένα χεράκι: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που ξεστομίζεις τέτοια αμαρτία! Ντροπή» και φεύγει. Στο μεταξύ, ο Στρατής για ακόμα μια φορά μεθυσμένος καβαλάει τη μηχανή, αλλά αυτή τη φορά δεν αποφεύγει τη σύγκρουση. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί βρίσκονται και όλοι οι άνθρωποι από το «Ονειρο» αμέσως μόλις το μαθαίνουν. Ολοι έχουν αγωνία να πάνε όλα καλά!

Η Βάσω θυμώνει με τον Χρήστο

Η Φωτεινή επιστρέφει από την Αθήνα και πάει να βρει τον πατέρα της, όπου του λέει: «Νομίζω είδα τη μαμά στην Αθήνα». Ο Χρήστος προσπαθεί να κρύψει την ταραχή του: “»Η μητέρα σου έχει πεθάνει! Μάλλον είδες κάποια που της έμοιαζε, πολύς κόσμος μοιάζει μεταξύ τους», της λέει. Ομως η Φωτεινή είναι σχεδόν βέβαιη πως δεν είδε κάποια που της μοιάζει, αλλά την ίδια της τη μητέρα και είναι αποφασισμένη να το ψάξει.

Κι ενώ οι απεγνωσμένες προσπάθειες της Βάσως να βρει τον Χρήστο συνεχίζονται άκαρπες, εκείνος προστρέχει στον Ντανίλο αναζητώντας διέξοδο και απαντήσεις. Πρέπει να βάλει επιτέλους ένα τέλος στο θέμα «Μαρίνα». Την ίδια ώρα, η Βάσω είναι σε απόγνωση που ο Χρήστος εξαφανίζεται συνεχώς και απαιτώντας εξηγήσεις για τη στάση του θα τον βάλει σε δίλημμα: «Μου ζητάς να κυκλοφορούμε μαζί επίσημα ως ζευγάρι, με καλείς σε οικογενειακά καλέσματα, αλλά την ίδια ώρα εξαφανίζεσαι και δεν ξέρω πού βρίσκεσαι. Λυπάμαι, αλλά αν εσύ θέλεις να έχεις αυτή τη σχέση, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο».

Ένταλμα σύλληψης για τον Μίλτο

Παρόλο που ο Στέλιος έστειλε μακριά τον Μίλτο προκειμένου να γλιτώσει την καταδίκη για τον βιασμό της Μυρτώς και για να δουλέψει και να φτιάξει επιτέλους τη ζωή του, ο νεαρός κάθε άλλο παρά μυαλό έχει βάλει, φέρνοντας τον πατέρα του σε απόγνωση. Συγκεκριμένα, φτάνει στα χέρια του Στέλιου υπηρεσιακό ένταλμα για την παραβατικότητα του γιου του και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι καταζητείται για διάφορες παράνομες πράξεις που έχει κάνει στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει πρωταγωνιστής της σειράς Αυτή η νύχτα μένει - «Γνωστός σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του...»

Μετά από αυτό, ο Στέλιος για πρώτη φορά θα αναγκαστεί να αναμετρηθεί οδυνηρά με τον εαυτό του και θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως τελικά ο ίδιος ευθύνεται για την κατάντια του Μίλτου! Στο μεταξύ, οι κινήσεις του Άλκη δεν πείθουν τον Διαγόρα, που σκέφτεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Στο νοσοκομείο και δίπλα στον Στρατή θα βρεθεί και η Ζέτα, η οποία έχει καταφέρει να ξεφύγει από τον βασανιστή της. «Σε παρακαλώ, μην πάθεις τίποτα», λέει στον Στρατή που είναι διασωληνωμένος. Στη συνέχεια συναντά τη Νίτσα που πάει κι αυτή να δει τον Στρατή και οι δύο φίλες τα βρίσκουν ξανά.