Η Γη της Ελιάς: Ξανά φονιάς ο Δημοσθένης! Τον βγάζει από την μέση με συνοπτικές διαδικασίες

Νιώθει να απειλείται και θέλει να τον ξεφορτωθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Ξανά φονιάς ο Δημοσθένης! Τον βγάζει από την μέση με συνοπτικές διαδικασίες

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς που προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο MEGA, αναμένονται συνταρακτικά. Όσο οδεύουμε προς το μεγάλο φινάλε του β κύκλου, και ο κάθε ένας παίρνει αυτό που του αξίζει, το σοκ θα είναι μεγάλο.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, το τέλος της σειράς θα γραφτεί με μια αυτοκτονία και με μια δολοφονία και 7 πρωταγωνιστές θα μας πουν οριστικά "αντίο", καθώς δεν θα βρίσκονται στον τρίτο κύκλο.

Όσον αφορά το σημερινό 4/4 επεισόδιο, είναι καταιγιστικό. Η Ασπασία δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στον Δημοσθένη, ενώ η Αθηνά φοβάται για την ζωή της μετά από απειλητικά μηνύματα που δέχεται - δείτε τι εξελίξεις.

Δολοφονία στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς

Στα επόμενα επεισόδια ωστόσο, ακόμη μια εξέλιξη θα συνταράξει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ο Δημοσθένης φαίνεται πως θα βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα. Νιώθει πως κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και τον λούζει κρύος ιδρώτας.

Μετά την σύλληψη της Εύας για τα ναρκωτικά, θα γίνουν έρευνες που θα οδηγήσουν στον Άρη, ωστόσο θα αρνηθεί τα πάντα λόγω φόβου, με αποτέλεσμα να μπλέξει πολύ άσχημα την αδερφή του.

Ο Δημοσθένης ωστόσο που αρχικά πίστεψε στον νεαρό, έχει φόβους μήπως τον προδώσει. Για το λόγο αυτό, θα πάρει την απόφαση να τον βγάλει μια και καλή από την μέση. Θα καταφέρει ωστόσο να τον σκοτώσει και να σώσει το τομάρι του;

Η Γη της Ελιάς Άρης

Τι θα δούμε αύριο 5/4

Ο Λυκούργος, μη γνωρίζοντας την αλήθεια, προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο, αλλά οι προσπάθειές του είναι άκαρπες, κυρίως από την πλευρά της κόρης του. Στο μεταξύ η Αθηνά υποψιάζεται πως ο Αλέξης βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές απειλές που δέχεται: «Πρέπει να κάνεις κάτι πριν είναι αργά. Ο άνθρωπος είναι παρανοϊκός», του τονίζει και ο Μιχάλης αναλαμβάνει να του τρίξει τα δόντια για μια ακόμη φορά. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης και η Ασπασία αγωνιούν για την Ειρήνη, ενώ η Βασιλική μοιράζεται κάποιες πληροφορίες με τη θεία της για να την καθησυχάσει.

Παράλληλα ο Λεωνίδας, φοβούμενος το μπλέξιμο με τον πατέρα της Ειρήνης, αποφασίζει να χωρίσει: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν θέλω μπλεξίματα», της λέει. Οι μέρες για την Ευτυχία είναι περίεργες καθώς η κοπέλα από τη μια είναι ευτυχισμένη και διαλέγει νυφικό, από την άλλη όμως είναι προβληματισμένη και θλιμμένη, καθώς τη στοιχειώνει ακόμα ο φόνος του Ανέστη και δεν μπορεί να χαρεί τη νέα της ζωή. Την ίδια στιγμή ο Αρης κρύβει ένα πακέτο με ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας, θεωρώντας πως αυτή η κρυψώνα είναι ασφαλής.