Ένα νέο και το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας αναμένεται να δούμε τη σειρά ”Χαιρέτα μου τον πλάτανο” με τις εξελίξεις να είναι κρίσιμες μετά την απόφαση του Τζώρτζη να φύγει και να πάει στην Αθήνα…(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (10/3) εξελίξεις για τη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Το σχέδιο του Ηλία και της Σύλβιας στέφεται με απόλυτη… αποτυχία, αφού ο Σώτος δε μπαίνει καν στη διαδικασία να υποψιαστεί πως μπορεί να συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Ο Τζώρτζης φέρνει τη Μαριλού πίσω στον Πλάτανο και, έξαλλος, την αναγκάζει να του πει όλη την αλήθεια. Ο Παναγής με τον Σίμο προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για τον Άγγελο (Γιώργος Φλωράτος) και καταφέρνουν να βγάλουν λαβράκι, την ώρα που ο Εγκέφαλος προσπαθεί να βάλει φιτιλιές στη Βαλέρια, που είναι έτοιμη να ξανακυλήσει σε… παλιές κακές συνήθειες.

Ο Κανέλλος, πάλι, προσπαθεί να βρει ποιος έκλεψε το όπλο του και φοβάται πως θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Κι ενώ ο Πετράν και η Αγγέλα ετοιμάζονται να κλέψουν το Φαμπερζέ, συνειδητοποιούν πως δεν θα χρειαστεί, αφού ο Εγκέφαλος το θεωρεί καταραμένο και θέλει να το ξεφορτωθεί!

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα (13/3) στη σειρά

 Η άφιξη του Φαμπερζέ στο χωριό φέρνει για ακόμα μια φορά αναστάτωση, αφού η Βαλέρια ζητάει μερίδιο, ενώ τα νέα εθνικά λαμόγια του Πλατάνου, καταστρώνουν σχέδια για το πώς θα έρθει στα χέρια τους. Η Καλλιόπη δυσκολεύεται με το μυστικό που κρατάει και ζητάει από τον Θύμιο να τη βοηθήσει, ενώ ο Τζώρτζης διώχνει κακήν κακώς τη Μαριλού, για ακόμα μια φορά.

Ο Ηλίας δεν το βάζει κάτω με τίποτα και συνεχίζει το σχέδιό του με τη Σύλβια, ενώ ο Σίμος μαθαίνει το περιβόητο μυστικό και παθαίνει σοκ. Ο Παναγής με την Κατερίνα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο, ενώ ο Θύμιος άθελα του «ξεσκεπάζει» το σχέδιο της Αγγέλας και του Πετράν. Ο Χαραλάμπης και ο Κανέλλος αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν… συλλήψεις, ενώ η Μάρμω με την Τούλα αναλαμβάνουν να κάνουν τον Σίμο να σωπάσει!