Παράδεισος των κύριων: «Στην υιοθεσία της κόρης σου εμπλέκεται η Καρτεζίνη και το βρεφοκομείο» - Βγαίνει στην φορά η αλήθεια

Οι εβδομαδιαίες (6/3-10/3) στην σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κύριων: «Στην υιοθεσία της κόρης σου εμπλέκεται η Καρτεζίνη και το βρεφοκομείο» - Βγαίνει στην φορά η αλήθεια

Η Ειρήνη δεν μπορεί να βλέπει τον γιο της σ’ αυτή την κατάσταση. Αφού πληρώνει τα χρέη του, ζητάει από τον Αποστόλη να βρει τρόπο ώστε να αγοράσει ο Ντίνος τον «Παράδεισο». Την ίδια στιγμή η Βικτώρια, μόνη και άφραγκη, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Ζήση, όπου περνάνε μαζί μια ερωτική νύχτα.

Αναλυτικά τα νέα επεισόδια στον Παράδεισο των κυριών (6/3-10/3)

Δευτέρα 6/3 - Επεισόδιο 91

Το μαντίλι του Χρηστίδη που έχει πέσει και το βρίσκουν, φέρνει αναστάτωση στο σπίτι των Μπουραντάδων και η Βικτώρια κάνει τα πάντα για αποφύγει την ανάκριση. Ετσι φεύγει άρον-άρον για το βρεφοκομείο, αλλά εκεί την περιμένει κάτι χειρότερο, καθώς η αστυνομία έχει βγάλει ένταλμα έρευνας και τα έχει κάνει φύλλο και φτερό.

Ο Χριστόφορος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στην τράπεζα, που θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς η Ειρήνη η μητέρα του Ντίνου ζητάει να μάθει τι χρωστάει ο γιος της. «Πόσα πρέπει να δώσει ο Ντίνος άμεσα; Θα σας τα πληρώσω εγώ και θα σταματήσετε πλέον να τον ενοχλείτε», του λέει. Στο μεταξύ ο Πάρης προσπαθεί να συνηθίσει την καινούρια κατάσταση, μετά τον χωρισμό του με την Αμαλία, όμως η συνεργασία τους στον Παράδεισο δεν τον βοηθά να προχωρήσει. Ετσι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση: «Αμαλία, δεν μπορούμε να είμαστε και οι δύο μαζί εδώ. Πες μου τι θέλεις; Ο,τι μου ζητήσεις θα σου το δώσω», της υπόσχεται και η Αμαλία του απαντάει: «Θα μείνω εγώ στον Παράδεισο, θα αναλάβω εγώ το μαγαζί».

Την ίδια στιγμή ο Αναγνώστου απελπισμένος ζητάει για ακόμη μια φορά από τον Ζήση να τον βοηθήσει: «Πρέπει να βρω τον Χρηστίδη. Αν δεν τον βρω χάθηκα. Πες μου πού είναι», τον εκλιπαρεί. Στο μεταξύ ο Αγης συνεχίζει τη σχέση του με την Ντέπυ ώστε να τιμωρήσει τον πατέρα του, όμως η Ντέπυ αρχίζει να του ζητάει περισσότερα. Εχει αρχίσει να τον ερωτεύεται και να τον πιέζει να είναι μαζί, ενώ ο Αγης για μια ακόμα φορά κάνει το κέφι του.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Μένει έγκυος αλλά εκείνος της ζητάει να ρίξει το μωρό

Τρίτη 7/3 Επεισόδιο 92

Η Ολγα εκμυστηρεύεται το μεγάλο της μυστικό στη Σύρμω: «Ο γάμος μου ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει», της ομολογεί και της εξομολογείται ότι της αρέσει ο Γιαμαλής: «Είναι τόσο ευγενικός, μου εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη», παραδέχεται και η Σύρμω προσπαθεί να τη συμβουλεύσει για το πώς να χειριστεί την κατάσταση: «Ολγα, αυτά δεν είναι ωραία πράγματα. Κοίτα να χωρίσεις γιατί δεν είναι άνθρωπος αυτός, αλλά μην προχωρήσεις κάτι με τον Γιαμαλή, μην ξεχνάς ότι είναι παντρεμένος άνθρωπος», της επισημαίνει.

Στο μεταξύ την ώρα που η Αμαλία αγωνιά για την απόφαση που θα πάρει ο Ντίνος σχετικά με την πρόταση που του έκανε, να αναλάβει τη διεύθυνση του «Παραδείσου», η Μιράντα διατηρεί τις επιφυλάξεις της και φαίνεται να επηρεάζει την κρίση του Ντίνου. Την ίδια ώρα η απελπισία της Βικτώριας την οδηγεί στο σημείο να αναζητήσει βοήθεια από τον Ζήση, ενώ ο Χριστόφορος βιώνει τον απόλυτο διασυρμό από τον ίδιο του τον γιο, καθώς ο Αγης πηγαίνει στην τράπεζα και λέει στη γραμματέα του: «Α, εσύ δεν ξέρεις τίποτα; Ο αξιότιμος μπαμπάς μου από εδώ με έκανε με τη θεία μου, που την είχε φιλενάδα».

Παράδεισος των κύριων νέα επεισόδια

Τετάρτη 8/3 Επεισόδιο 93

Ο Ντίνος πηγαίνει στο βρεφοκομείο για να βρει τη μικρή Ειρηνούλα και αφού δεν τη βρίσκει, πηγαίνει έξαλλος στο γραφείο της Βικτώριας, η οποία τρομοκρατημένη από την έφοδο της αστυνομίας αρχίζει να σκίζει την περιβόητη ατζέντα της. Εκείνη την ώρα μπαίνει ο Ντίνος. «Πώς τολμάς και μπαίνει στο γραφείο μου; Φύγε αυτή τη στιγμή», του φωνάζει και ο Ντίνος αρχίζει να την κατηγορεί και να την απειλεί: «Θα καλέσω την αστυνομία να σε συλλάβει», της λέει κι εκείνη βγάζει όπλο και τον σημαδεύει: «Αν θα προλάβεις, Παπακώστα», είναι τα λόγια της, αλλά ο Ντίνος προλαβαίνει φεύγοντας να πάρει κάποια από τα κομμάτια της ατζέντας.

Η Ειρήνη απειλεί ξανά τον Αποστόλη για να δώσει τον «Παράδεισο» στον Ντίνο κι εκείνος κάνει μια ακόμα προσπάθεια να πείσει την Ολγα, αλλά τόσο εκείνη όσο και ο Πάρης δεν δέχονται με τίποτα να ξαναπάρει ο Ντίνος το μαγαζί. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση του με τα παιδιά του και ένα συνταρακτικό νέο οδηγεί τη Μιράντα ένα βήμα πριν από την κατάρρευση, καθώς ο Ντίνος της λέει: «Στην υιοθεσία της κόρης σου εμπλέκεται η Καρτεζίνη και το βρεφοκομείο της».

Δείτε επίσης: Ανατροπή μεγατόνων - Αυτοί οι δυο γίνονται ζευγάρι

Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να δεχτεί τη δουλειά που του πρόσφερε η Αμαλία και μαθαίνει τυχαία μια καινούρια πληροφορία που την εξοργίζει. Λίγο αργότερα η Αμαλία καλεί στο γραφείο της τη Μιράντα και της ζητάει εξηγήσεις για την άρνηση του Ντίνου να επιστρέψει στο μαγαζί, ενώ ένα απειλητικό σημείωμα φτάνει στα χέρια της Βικτωρίας από τον Χρηστίδη.

Ο Ζήσης συλλαμβάνεται και βρίσκεται κλεισμένος στο ίδιο κελί με τον Θανάση, ενώ ο Σωτήρης προσεγγίζει τον Ζήση: «Πες μου ό,τι ξέρεις. Αν θέλεις να τη γλιτώσεις φτηνά, πρέπει να συνεργαστείς μαζί μου», του επισημαίνει. Ωστόσο η Βικτώρια καταστρώνει ένα νέο σατανικό σχέδιο για να βγάλει τον Ζήση από τη φυλακή.

Πέμπτης 9/3 Επεισόδιο 94

Η Αμαλία ενθουσιάζεται με την απόφαση του Ντίνου να αναλάβει την θέση στον «Παράδεισο», αλλά ο Πάρης ανατρέπει τα πράγματα: «Ζητάς πολλά λεφτά και δεν πρόκειται ποτέ να σου τα δώσω», του λέει κι έτσι η πολυπόθητη επάνοδος του Παπακώστα στη διεύθυνση του «Παραδείσου» κρέμεται από μια κλωστή. Την ίδια ώρα, μια απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Βικτώρια αναστατώνει για ακόμη μια φορά την ταραχώδη ζωή της, δημιουργώντας της έναν επιπλέον λόγο ανησυχίας.

Παράλληλα η Ματούλα βρίσκει ένα καλάθι με διάφορα γλυκίσματα και άλλα τρόφιμα στην πόρτα της και καλεί την αστυνομία: «Δεν ξέρω ποιος το άφησε, φοβάμαι», τους λέει και ο αστυνόμος της λέει να μην το αγγίξει και θα πάει να το πάρει, ενώ μετά από ώρες την ενημερώνει ότι κάποιος ήθελε να τη σκοτώσει, γιατί όσοι τόλμησαν να φάνε από την αστυνομία, κατέληξαν με δηλητηρίαση στο νοσοκομείο. Ο Αγης φαίνεται ότι διασκεδάζει να φέρνει τον πατέρα του σε δύσκολη θέση μπροστά σε τρίτους, σε αντίθεση με την αδελφή του που βάζοντας το καλό του Ντίνου πάνω από το δικό της, παίρνει με αυταπάρνηση μια γενναιόδωρη απόφαση και τον προσλαμβάνει στο κατάστημα με τον μισθό που ζήτησε, πηγαίνοντας κόντρα στον Πάρη.

Δείτε επίσης: «Να το περιμένουν οι τηλεθεατές» - Φόνος σοκ στον Παράδεισο των Κυριών! Το spoiler της Λαμπρινής Σκρέκα

Παράδεισος των κύριων εξελίξεις νέας εβδομάδας

Παρασκευή 10/3 Επεισόδιο 95

Η Ολγα απαιτεί να μάθει την αλήθεια: «Και για πες, ποιο είναι το κτίριο που πήρες από την Ειρήνη Γερουλάνου;» κι εκείνος αναγκάζεται να της δώσει μια απάντηση: «Ενα κτίριο στη Σταδίου, τίποτα το ενδιαφέρον, ένα ρημάδι είναι τώρα». Στο μεταξύ η Γεωργία παίρνει μεγάλη στενοχώρια, αφού βλέπει τον Αγη αγκαλιά με την Ντέπυ, ενώ ο Μάρκος μαθαίνει ότι υπάρχει ελπίδα να θεραπευτεί, με την Πιπίτσα όμως τον πιέζει να κάνει κάτι με το οποίο είναι εντελώς αντίθετος.

Ο Χριστόφορος μαθαίνει κάτι από τη Βικτώρια που τον αιφνιδιάζει, ενώ εκείνη βάζει το επόμενο σχέδιό της σε εφαρμογή, που δεν είναι άλλο από το καταφέρει να ξεμυαλίσει τον Ζήση: «Σ’ αγαπάω, όσο κι αν δεν μπορείς να το πιστέψεις. Σε θέλω, εμείς οι δύο πρέπει να είμαστε μαζί», του λέει και φυσικά γίνονται εραστές και μάλιστα περνούν μια ερωτική βραδιά.

Την ίδια στιγμή ο Αγης έρχεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των πράξεων του, ενώ ο Ντίνος θυμώνει με τη μητέρα του που πήγε και πλήρωσε στον Μπουραντά τα δικά του χρέη: «Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Είναι κάτι που θα το λύσω μόνος μου», της λέει, αλλά εκείνη επιμένει: «Θα πουλήσω το σπίτι στη Θεσσαλονίκη και θα αγοράσεις πίσω τον “Παράδεισο”, αρκετά έχεις ταλαιπωρηθεί», του λέει και στη συνέχεια η γυναίκα ζητάει από τον Αποστόλη να προχωρήσει άμεσα στην πώληση του καταστήματος. Τέλος, η Ματούλα φοβισμένη ότι θα τη σκοτώσουν, πηγαίνει βράδυ στο σπίτι της Μιράντας για τη φιλοξενήσει.