Έρωτας Φυγάς: Σκληρό φονικό! Ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της...

Οι εξελίξεις 27/2 έως 3/3 στην σειρά του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας Φυγάς: Σκληρό φονικό! Ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της...

Ο Ιάσονας συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Φίλιππου και ο Μάρκος που αθωώνεται του διαμηνύει ότι θα φροντίσει να δει την Αλεξάνδρα για να του πει την αλήθεια. Οι εξελίξεις λοιπόν, στα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς, είναι καταιγιστικά.

Να σημειώσουμε η εν λόγω σειρά τις τελευταίες ημέρες έχει δει τεράστια άνοδο και τα νούμερα τηλεθέασης μιλάνε από μόνα τους.

Οι εξελίξεις 27/2 έως 3/3 στην σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Δευτέρα 27/2

Ο Μάρκος οδηγείται στο κρατητήριο καθώς η εισαγγελέας θεωρεί ότι το όπλο του δεν εκπυρσοκρότησε τυχαία, αλλά έγινε με πρόθεση. Την ίδια ώρα η Μαργέτα πάει στο νοσοκομείο κι εκεί θα έρθει αντιμέτωπη μ’ έναν Στέφανο σκληρό κι απόμακρο. «Τι θέλεις εδώ; Δεν νομίζω ότι έχουμε πια να πούμε τίποτα. Κακώς ήρθες», της τονίζει. Ο Νικόλας με τη σειρά του ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την Αννα που έχει χαθεί από προσώπου γης και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται, ενώ η Αλεξάνδρα μαθαίνει για τη σύλληψη του Μάρκου. Αποφασίζει να πάει στη χωροφυλακή για να τον δει. Εκεί θα την περιμένει μια απρόσμενη συνάντηση.

Τρίτη 28/2

Ο Κοντογιάννης, που έχει διαλέξει τον δρόμο της εκδίκησης, δεν διστάζει να σηκώσει το όπλο και να τραυματίσει θανάσιμα τον Φίλιππο. Αμέσως μετά μαζί με την Ελπίδα τον εγκαταλείπουν. Εκείνος πληγωμένος, καταφέρνει να γυρίσει σπίτι του και ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της Δήμητρας που γεμίζει ενοχές. Η γυναίκα ξέρει ότι εκείνη προκάλεσε τον θάνατό του με το να σκαλίζει το παρελθόν και το ποιόν της οικογένειας του άντρα της στην Κατοχή. Η Χαρά με τη σειρά της αποκαλύπτει τραγικές προσωπικές της εμπειρίες στην Αννα και την πείθει να καταγγείλει τον βιασμό της. «Πρέπει να το πεις για να τιμωρηθεί ο ένοχος, αλλιώς αυτό που συνέβη θα σε στοιχειώνει σε όλη σου τη ζωή και δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις», της εξηγεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Φίλιππου. «Δεν το έκανα εγώ. Πώς είναι δυνατόν να με κατηγορείτε για κάτι τέτοιο;», λέει στον αστυνόμο, αλλά τελικά βρίσκεται στη φυλακή και μάλιστα στο ίδιο κελί με τον Μάρκο. Εκεί απειλούν ο ένας τον άλλον και ο Μάρκος του αποκαλύπτει το περιεχόμενο του γράμματος της Αλεξάνδρας που έχει στα χέρια του.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις εβδομάδας

Τετάρτη 1/3

Ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται στο ίδιο κελί και τσακώνονται άσχημα. Μεταφέρονται και οι δύο στην απομόνωση. Η Ευγενία προσπαθεί μάταιά να δει τον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της επιχειρεί να φύγει από το σπίτι, αλλά η Γεωργία τη σταματάει σκίζοντάς της τα λάστιχα ύστερα από εντολή της Μαργέτας. Η Αλεξάνδρα πηγαίνει και βρίσκει την πεθερά της: «Από εδώ και στο εξής έχουμε πόλεμο μεταξύ μας και θα με βρίσκεις σε ό,τι κάνεις συνέχεια μπροστά σου», της δηλώνει. Μέσα σε όλα, η Αννα μαζί με τον πατέρα της πάνε στον διοικητή της αστυνομίας και καταγγέλλουν τον βιασμό κοπέλας, ενώ γίνεται η δίκη του Μάρκου και τελικά το δικαστήριο αποφασίζει να τον αφήσει ελεύθερο.

Πέμπτη 2/3

Ο Μάρκος αθωώνεται και βγαίνει από τη φυλακή. Πριν φύγει, φροντίζει να επισκεφθεί τον Ιάσονα στο κελί: «Να ξέρεις ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που θα βγω έξω, θα ’ναι να συναντήσω την Αλεξάνδρα», του διαμηνύει. Αυτός θορυβείται. Αργότερα θα ζητήσει από τη Μαργέτα να τους εμποδίσει με κάθε τρόπο. «Αυτοί οι δύο δεν πρέπει επ’ ουδενί να συναντηθούν. Σε καθιστώ υπεύθυνη γι’ αυτό», της τονίζει. Το να αποτρέψει αυτή τη συνάντηση θα το προσπαθήσει και ο Στέφανος για τους δικούς του λόγους. Η συνάντηση όμως αυτή είναι αναπόφευκτη…

Παρασκευή 3/3

Ο Στέφανος με τη Μαργέτα έρχονται σε σύγκρουση λόγω των διαφορετικών τους απόψεων για το μέλλον των παιδιών τους. Ο Μάρκος έχει ξεκινήσει την ανακατασκευή του σπιτιού της Ελπίδας και αναστατώνει όλο το Κιάρι. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα είναι αποφασισμένη να μιλήσει μαζί του, αλλά βρίσκει διαρκώς μπροστά της τη Μαργέτα. Η Ελπίδα με τη σειρά της μαθαίνει τι συνέβη στην Αννα, ενώ η Δήμητρα ξεκινάει να ψάχνει το παρελθόν του Φίλιππου. Τέλος, ο Ιάσονας τρελαμένος με όσα συμβαίνουν, κάνει μια απόπειρα να αποδράσει…