Η δική μας οικογένεια: Συνταρακτικό το σημερινό (22/2) επεισόδιο - Η Αγγελική ανακοινώνει...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η δική μας οικογένεια: Συνταρακτικό το σημερινό (22/2) επεισόδιο - Η Αγγελική ανακοινώνει...

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει την Τετάρτη 22/2 το απόγευμα η σειρά ''Η δική μας οικογένεια'' με το Δημήτρη να έχει σοβαρά διλήμματα σχετικά με το ποια γυναίκα θα έπρεπε να επιλέξει στη ζωή του...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Το trailer για το σημερινό (22/2) επεισόδιο της σειράς ''Η δική μας οικογένεια''

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Πρόκειται περί κωμωδίας και την υπογράφει σκηνοθετικά ο Βασίλης Θωμόπουλος και σεναριακά ο Άγγελος Χασάπογλου. Τα κεντρικά πρόσωπα της πλοκής είναι δύο παιδικοί φίλοι που έχουν κόλλημα με τους αγώνες moto cross. Ένα ατύχημα όμως γίνεται αφορμή για να στραφούν επαγγελματικά προς την μεγάλη τους αγάπη, που θα τους αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ο ένας πρωταγωνιστής είναι εργένης και ο άλλος οικογενειάρχης, αλλά δυστυχώς ο οικογενειάρχης με τη σύζυγό του πεθαίνουν σε ατύχημα και έτσι ο εργένης τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Μάριος Αθανασίου, θα κληθεί να αναλάβει τα τρία παιδιά του παιδικού του φίλου.

To οριστικό καστ αποτελείται από τους: Ελένη Βαίτσου στο ρόλο της δημοσιογράφου και ο Απόστολο Γκλέτσο, Υρώ Μανέ , Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου. Σε πρωταγωνιστικούς επίσης ρόλους βλέπουμε τον Νίκο Πουρσανίδη και τον Ρένο Ρώτα.