Είναι επιβεβαιωμένο: Εκτός MEGA η Γη της Ελιάς

Γιατί δεν θα προβληθεί απόψε 22/2;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι επιβεβαιωμένο: Εκτός MEGA η Γη της Ελιάς

Εκτός συχνότητας MEGA θα είναι απόψε 22/2 η αγαπημένη σειρά Γη της Ελιάς, κάτι που συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα, στην θέση της οποίας αναμένεται να προβληθεί άλλο πρόγραμμα -δείτε εδώ ποιος ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στην τρίτη σεζόν.

Τι συμβαίνει με την Γη της Ελιάς και τις μέρες προβολής της στο MEGA

Συγκεκριμένα, στις 20:50 θα προβληθεί σε επανάληψη ένα επεισόδιο της σειράς Μαίρη Μαίρη Μαίρη, ενώ στις 21:30 UEFA Champions League: Pregame και αμέσως μετά Αγώνας Των 16: Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως φαίνεται, η Γη της Ελιάς δε θα προβάλλεται πια τις Τετάρτες, ωστόσο το κανάλι δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αν τελικά τη συγκεκριμένη αυτή μέρα δε θα ξανά προβληθεί επεισόδιο της αγαπημένης σειράς.

Τι θα δούμε στο αυριανό 23/2 επεισόδιο;

«Αστυνόμε, τι έχουμε εδώ; Εσύ και με την Ευτυχία; Πότε, πώς;» , ρωτάει, αλλά ο Κουράκος δεν του δίνει και πολλά περιθώρια: «Πότη, ένα σου λέω. Μην τολμήσεις και πεις σε κανέναν γι’ αυτές τις φωτογραφίες που είδες στο κινητό μου, γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου», του ξεκαθαρίζει και μάλιστα τον απειλεί προκειμένου να τον αναγκάσει να μην πει σε κανέναν τίποτα.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος πηγαίνει καλεσμένος για φαγητό στο σπίτι της Αμαλίας και αισθάνεται πολύ οικεία μαζί της, ενώ οι συζητήσεις τους δείχνουν ότι οι δυο τους έχουν πολλά κοινά. Την ίδια στιγμή η Αρετή πηγαίνει στο Τμήμα και έρχεται αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που πυροβόλησε. «Σας λέω ότι δεν ήθελα να χτυπήσω τον άνθρωπο. Κατά λάθος έγινε. Πήγαν να μπουκάρουν στο σπίτι μου και φοβήθηκα. Ζητάω συγγνώμη», απολογείται. Τελικά η παρεξήγηση λύνεται, αλλά η Αρετή, επηρεασμένη από τη Χρυσούλα που της είχε πει ότι θα γνωρίσει ξαφνικά τον άντρα της ζωή της, βάζει άλλα πράγματα στο μυαλό της για τον άντρα που παραλίγο να σκοτώσει: «Μωρέ λες να έχει δίκιο η Χρυσούλα κι αυτός να είναι ο άντρας που θα βρεθεί στον δρόμο μου; Και είναι και κούκλος», μονολογεί και αρχίζει να τον γλυκοκοιτάζει.

Την ίδια ώρα η Αθηνά μιλά σκληρά στον Αλέξη για το γεγονός ότι σήκωσε το χέρι του στη Μαργαρίτα: «Αυτή γυναίκα έχει δώσει τη ζωή της για σένα. Ζει και αναπνέει μόνο για σένα. Θυσίασε τα πάντα, δεν ξανάφτιαξε τη ζωή της, δούλευε σαν σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μη σου λείψει τίποτα κι εσύ; Πώς τόλμησες να κάνει κάτι τέτοιο στη μάνα σου; Αλέξη, πραγματικά δεν σε αναγνωρίζω», του λέει, αλλά ο Αλέξης δείχνει να μην καταλαβαίνει.

Ο Λυκούργος παίρνει τον Φίλιππο για να πάνε μια βόλτα μαζί στο βουνό. Εκεί που περπατάνε πέφτουν πάνω σε μια σκηνή που τους σοκάρει. Βλέπουν την Ευτυχία μαζί με τον Κουράκο σε μια τρυφερή σκηνή. Εκείνοι δεν τους έχουν δει και συνεχίζουν να αγκαλιασμένοι να φιλιούνται, ενώ ο Φίλιππος λέει στον Λυκούργο: «Κύριε Λυκούργε, σας παρακαλώ πάμε να φύγουμε δεν θέλω να μας δουν και να έρθουν σε δύσκολη θέση».