Σασμός (15/2): «Άμα μάθει ότι η εγκυμοσύνη μου είναι ψεύτικη δεν θα με συγχωρήσει» - Αποκαλύπτεται η αλήθεια

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (15/2): «Άμα μάθει ότι η εγκυμοσύνη μου είναι ψεύτικη δεν θα με συγχωρήσει» - Αποκαλύπτεται η αλήθεια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις του σημερινού 15/2 επεισοδίου της σειράς, Σασμός. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πετράκη εντείνονται, με την Αργυρώ και όλη την οικογένεια σε αγωνία.

Οι σημερινές 14/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Παράλληλα, ένα μυστήριο καλύπτει το ατύχημα του Τάσου, με τη Στέλλα να κατηγορεί ευθέως τον Ευθύμη. «Τολμάς και χτυπάς τους δικούς μου ανθρώπους επειδή δεν σου έκανα τη χάρη να σου δώσω τον Τόλη Χριστάκη; Με αυτόν τον τρόπο ξεπληρώνεις τη συνεργασία που είχαμε μέχρι στιγμής; Αν πάθει ξανά κακό κάποιος από την οικογένειά μου, θα δεις το άλλο πρόσωπο της καλής και υπομονετικής δικηγόρου που προσέλαβες. Καλύτερα να μην τα βάζεις μαζί μου...», του μηνύει και του κλείνει το τηλέφωνο.

Με τον Ευθύμη όμως τα έχει και ο Μαθιός, ειδικά μετά την πρόταση που έκανε εκείνος στη Βασιλική. Η Καλλιόπη, πάντως που βλέπει την οικογένειά της να ασχολείται με τις σκοτεινές υποθέσεις του Φαρμάκη, δεν λέει να ησυχάσει.

Δείτε επίσης: «Μείνε δίπλα μου, μην παραιτείσαι» - Η συγκινητική σκηνή που ο Αντώνης γεμάτος αίματα ξεψυχάει στα χέρια της Μαρίνας

Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο, κρατώντας ένα γερό χαρτί στα χέρια του που ο Παύλος δεν πίστευε ότι θα χρησιμοποιούσε ποτέ. «Αν δεν αφήσεις την Αιμιλία ήσυχη για πάντα, θα μάθει όλη η Ανω Ποριά και κυρίως η Καλλιόπη ότι εσύ έδωσες την εντολή να σκοτώσουν τον άντρα της μέσα στη φυλακή. Και αυτό ξέρεις τι αποτελέσματα θα φέρει στην οικογένειά σου, έτσι δεν είναι;», τον ρωτά και ο Παύλος δεν πιστεύει πόσο πολύ αγάπησε εκείνος την Αιμιλία για να φτάσει στο σημείο να τον απειλεί με κάτι που είχαν υποσχεθεί πως θα κρατήσουν όλοι από την παρέα ως επτασφράγιστο μυστικό. Η Νάντια κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Τζένη, ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει τι ζητά ο Φαρμάκης από τον Μανόλη.

Το άδοξο τέλος της Στέλλας - Την δολοφονούν!

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η σειρά Σασμός σημειώνει εξωπραγματικά ποσοστά τηλεθέασης στον ALPHA ακόμα κι αν απέναντί της έχει έναν πολύ σκληρό ανταγωνισμό! Το κανάλι είναι τόσο ευχαριστημένο με το συγκεκριμένο project κι εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τρίτη σεζόν. Μπορεί τίποτα ακόμη να μην έχει επιβεβαιωθεί αλλά όπως φαίνεται μια πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει!

Ωστόσο, κάποιοι ηθοποιοί από το περσινό και φετινό cast δεν είναι υπέρ αυτής της ανανέωσης κι αυτό γιατί είτε θεωρούν πως ο ρόλος τους δεν έχει να δώσει περισσότερα είτε πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο της ζωής τους και να προχωρήσουν παρακάτω!

Ένας από αυτός είναι και ο «Αντώνης» που όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει θα πεθάνει στα χέρια της Μαρίνας, έξω από την εκκλησία, λίγα δευτερόλεπτα αφού θα παντρευτούν (δείτε εδώ αναλυτικά το πως). Δεύτερη στη λίστα της εξόδου από τον Σασμό φαίνεται πως είναι η τηλεοπτική Στέλλα ή αλλιώς Ευγενία Σαμαρά.

Το τέλος της Στέλλας στον Σασμό

Σύμφωνα με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ούτε η Ευγενία Σαμαρά θέλει να συνεχίσει στην τρίτη σεζόν οπότε με κάποιο τρόπο ο σεναριογράφος πρέπει να την αποδεσμεύσει.

Όλα δείχνουν πως θα πεθάνει! Συγκεκριμένα, από τα χέρια του Φαρμάκη.

Όλα ξεκινούν όταν η Στέλλα αρνείται να παραδώσει τον Τόλη στα χέρια του Φαρμάκη, κι εκείνος με θράσος της λέει πως θα το μετανιώσει πικρά που δεν συνεργάστηκε μαζί του… Λίγο καιρό αργότερα, ο Φαρμάκης θα επιχειρήσει να την βγάλει από την μέση.

Ο αδίστακτος άνδρας οργανώνει μια δολοφονική επίθεση, από την οποία η νεαρή δικηγόρος δυστυχώς δεν θα επιβιώσει! Τώρα αν αυτό το σενάριο θα βγει αληθινό... Εδώ θα είμαστε να το δούμε!