Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αποψινό 6/11 επεισόδιο του Γλυκάνισου, καθώς η Αλίκη βρίσκεται για άλλη μια φορά στην Αθήνα για να επισκεφθεί τη μητέρα της στη φυλακή.
Τι θα δούμε απόψε 6/11 στον Γλυκάνισο
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18
Οι μνήμες από την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, στοιχειώνουν ακόμη τις δύο γυναίκες. Στη Λέσβο, η Μαργαρίτα λέει στον Άγγελο ότι σκέφτεται να στείλει ανώνυμα στον εισαγγελέα επιστολή σχετικά με το κύκλωμα διακίνησης που δρα στο νησί. Παράλληλα, η Ραζάν συναντιέται με τον Στρατή για να τον ευχαριστήσει για το δώρο του, την οποία αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια, ενώ η Ανθή βρίσκει τον Νικήτα να κοιμάται μεθυσμένος και πληγώνεται.
Αποφασισμένη, επιστρέφει στο σπίτι και ανακοινώνει στον πατέρα της, ότι ο γάμος με τον Έκτορα θα γίνει, άμεσα κιόλας. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Μαργαρίτα ανακαλύπτει τον λόγο που καταδικάστηκε η μητέρα της Αλίκης και τον αποκαλύπτει στον Άγγελο. Η μέρα του γάμου της Ανθής με τον Έκτορα ξημερώνει, αλλά μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους πάντες στην εκκλησία.
Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο
Το σοκ από τη φυγή της Ανθής με τον Νικήτα έξω από την εκκλησία είναι μεγάλο για όλους και περισσότερο για τον Έκτορα που, έξαλλος, παίρνει το αμάξι του και τους κυνηγά. Παράλληλα, στην ταβέρνα της Χρυσάνθης τα νέα για τη φυγή της νύφης από τον γάμο του Έκτορα, τα υποδέχονται με χαρά ή μάλλον με χαιρεκακία ενώ ο Έκτορας ζητάει από τον Πωλ να του δώσει όπλο, αν έχει. Μετά από όλα αυτά, ο Στρατής βρίσκει τη Ραζάν έξω από την ταβέρνα της και με αφορμή τη φυγή της Ανθής με τον Νικήτα, της λέει ότι αν και εκείνη παντρεύτηκε τον Καρίμ, δεν είναι αργά για τους δυο τους. Τι θα γίνει όμως, όταν ο Έκτορας εντοπίσει τελικά την Ανθή με τον Νικήτα;


">
">
">
">
">
">
">