Survivor highlights 30/9: «Θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα» - Τα κλάματα και το "ξεκατίνιασμα" μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor highlights 30/9: «Θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα» - Τα κλάματα και το

Το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου προβλήθηκε άλλο ένα Survivor επεισόδιο στο κανάλι του ΣΚΑΙ, με το οποίο ξεκίνησε η νέα εβδομάδα. Δεν φαίνεται, όμως, πως αυτή θα είναι ευχάριστη για όλους, καθώς τα κλάματα και οι εντάσεις είναι ήδη πολλές...

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 30/9 στο Survivor

Πικραμένος ο Βλαδίμηρος Σιήκκης: «Κοιτάω τον εαυτό μου, δεν υπάρχουν φιλίες»

Στον απόηχο της αποχώρησης της Μαρίας Κερασιώτη ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor με τους Κίτρινους να εμφανίζονται μουδιασμένοι. Ο Βλαδίμηρος Σιήκκης είχε ακόμα έναν λόγο να παραπονιέται, καθώς παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του υποστηρίζουν πως ψηφίζουν αγωνιστικά, εκείνος είδε το όνομά του στην κάλπη. Όπως ανέφερε, θα περίμενε να μείνει ασφαλής, με δεδομένο ότι δεν υστερεί στους στίβους μάχης, αλλά ούτε και στην καλύβα.

Ο νέος παίκτης στο Survivor δεν έκρυψε την πικρία του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και τόνισε πως πλέον αλλάζει το παιχνίδι για εκείνον. Όπως είπε μεταξύ άλλων, πλέον οι φιλίες για εκείνον τελείωσαν και θα δουλεύει για τον εαυτό του και μόνο, στις ασυλίες από εδώ και πέρα, μία τακτική που ξεκίνησε να ακολουθεί τα τελευταία χρόνια και στην έξω ζωή με επιτυχία.

Δείτε επίσης: Survivor: Λύγισε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης - «Είπαν στον αδελφό μου ότι του μένουν δύο εβδομάδες ζωής»

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι υπάρχει στενοχώρια από χθες. Θέλω να πιστεύω πως μόνο κοπέλες με ψήφισαν, αλλά πιστεύω ότι ήταν κι ένας άντρας. Τις τελευταίες μέρες δεν τρώμε και δεν κάνουμε νίκες. Το να βγάζεις υποψήφιο έναν που αγωνίζεται και είναι καλός στο παιχνίδι, θεωρώ πως γίνεται επειδή κάποιοι φοβούνται και τη μετέπειτα πορεία», είπε με νόημα ο Βλαδίμηρος στην κάμερα του Survivor.

«Η τακτική που θα κάνω από εδώ και πέρα είναι ότι οποιαδήποτε ασυλία από εδώ και πέρα θα την κρατάω για εμένα, όχι για όλους. Μια ζωή ο Βλαδίμηρος δουλεύει για τους άλλους. Τα τελευταία χρόνια κοιτάω τον εαυτό μου πιο πολύ και πάω καλά, έχω βγάλει πολλούς αρνητικούς από τη ζωή μου. Πρέπει να καταλάβω κι εγώ ο ίδιος ότι είμαι σε ένα παιχνίδι και δεν υπάρχουν οικογενειακές φιλίες», τόνισε ο παίκτης του Survivor, κλείνοντας την τοποθέτησή του για την πρόσφατη ψηφοφορία.

«Λύγισε» ο Γιάννης μιλώντας για τον άνθρωπο που έχασε: «Ούτε στην κηδεία του δεν ήμουν...»

Η ένταση δυναμώνει στο Survivor, με τους παίκτες πλέον να μην κρύβουν πόσο ευερέθιστοι είναι και πόσο τους έχουν λείψει οι δικοί τους άνθρωποι. Οι Κίτρινοι ειδικά βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, μετά τη διπλή αποχώρηση Μαρίας-Γεσθημανής, ενώ ούτε στα αγωνίσματα καταφέρνουν πολλά με την κατάσταση να δυσκολεύει.

Κάθε νίκη είναι πολύτιμη, κάτι που έδειξε ο Γιάννης Γρυμανέλης τρέχοντας μαζί με τον Βλαδίμηρο Σιήκκη. Οι δύο Κίτρινοι Survivors έφεραν οριακά τη νίκη στην ομάδα τους, με τον πρώτο να «λυγίζει» επιστρέφοντας στον πάγκο της ομάδας του.

Δείτε επίσης: Survivor highlights 27/9: Βρήκε νεκρό τον πατέρα της στο κρεβάτι - Δυο αποχωρήσεις "βόμβα" και η συζήτηση περί ομοφυλοφιλίας

Όπως είπε, ήθελε να αφιερώσει μία νίκη σε έναν άνθρωπο που έχασε πριν μπει στο Survivor και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» ούτε στην κηδεία του. Ο λόγος για τον αγαπημένο του νονό.

«Αυτή τη νίκη την αφιερώνω στο νονό μου, που τον έχασα λίγες μέρες πριν το Survivor και δεν ήμουν στην κηδεία του», είπε πριν ξεσπάσει σε κλάματα ο Γιάννης για να συνεχίσει μέσα σε αναφιλητά στην αγκαλιά των συμπαικτών του: «Ούτε στην κηδεία του δεν ήμουν».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι Κίτρινοι έχασαν το έπαθλο για τις προμήθειες, με τον Γιάννη να μιλάει στην κάμερα του Survivor σε έντονο ύφος και τονίζοντας πως από την πείνα αρχίζει να χάνει τα λογικά του. Όπως είπε, θα προτιμούσε να έχει στην ομάδα του έναν παίκτη ο οποίος θα δημιουργούσε προβλήματα στην καλύβα, προκειμένου να τους φέρει νίκες (και φαγητό).

«Ξεκατίνιασαν» τη «νυχούντερ» οι Αετοί: «Ανέγγιχτη, με το μαλλί φτιαγμένο και αρωματισμένη»

Στο επίκεντρο της προσοχής μπήκε με την επιστροφή της στην καλύβα του Survivor η Εκατερίνα Λιντβίνοβα ή αλλιώς η... «νυχούντερ γούμαν», όπως λέει τον εαυτό της στο TikTok. Οι συμπαίκτες της δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια με τη συμπεριφορά της στην καλύβα, ενώ συμπληρώνουν πως ούτε στα αγωνίσματα προσφέρει, απορώντας πώς μένει τόσο ήρεμη.

Αγγελική Κατσίνη και Άγγελος Τσάκας... διαολίστηκαν σε έναν κατ' ιδίαν διάλογο μακριά απ' τους συμπαίκτες τους, βγάζοντας το «φτυάρι» για την Εκατερίνα. Όπως είπαν, πιστεύουν ότι έχει ήδη βρει το τοτέμ της ασυλίας και το κρατάει κρυφό, γι' αυτό και δεν ανησυχεί για την παραμονή της στο Survivor.

«Ξέρουμε ότι έχουμε αδύναμο κρίκο στην ομάδα. Μας γλεντάει και θα το εμφανίσει μια μέρα σε ένα συμβούλιο όποτε χάσουμε. Θα μείνει εδώ κυρία μέχρι το τέλος, χωρίς λάσπη, χωρίς ιδρώτα, ανέγγιχτη με το μαλλί φτιαγμένο και αρωματισμένη. Εν τω μεταξύ νομίζω ότι δέκα λέξεις λέει όλες κι όλες και φεύγω. Τις λέει και σ' όλους: Μας λέει “Είσαι κακός, βρωμάς, διπρόσωπος, αντιπρόσωπος” και “με ζηλεύεις”», είπαν Αγγελική και Άγγελος αναφερόμενοι στην Εκατερίνα.

«Με ενοχλεί περισσότερο απ' όλους η Εκατερίνα, δεν δίνει ούτε το 30%. Είμαστε 11 άτομα και αναγκαζόμαστε να ταΐσουμε έναν άνθρωπο περισσότερο, ενώ το φαγητό είναι πολύτιμο για όλους μας. Σίγουρα έχει στήσει μία στρατηγική, στην οποία δεν την ενδιαφέρει να δώσει πολλά στην ομάδα αγωνιστικά ή στην καλύβα, γιατί δεν κάνει κάτι. Θεωρεί ότι είναι εξασφαλισμένη. Από τη δική μας πλευρά μέσα στην καλύβα είναι σαν να μην υπάρχει», σημείωσε η Αγγελική μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Με δάκρυα στα μάτια η Χριστιάνα Γρηγοράσκου: «Βλέπω ψεύτικους ανθρώπους μόνο»

Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση στο νέο επεισόδιο του Survivor και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για τη συμβίωση με τους συμπαίκτες της στην κίτρινη ομάδα. Θυμίζουμε πως, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Κερασιώτη και της Γεσθημανής Κουτούζογλου, η κατάσταση έγινε εξαιρετικά δύσκολη και οξύνθηκαν τα πνεύματα.

Η 22χρονη παίκτρια μίλησε με έντονη συγκίνηση, χαρακτηρίζοντας τους συμπαίκτες της «αχάριστους» και «ψεύτικους» μεταξύ άλλων, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Στη συνέντευξή της, η Χριστιάνα ανέφερε πως η παραμονή της στο Survivor έχει γίνει πολύ δύσκολη, καθώς δεν νιώθει πως οι προσπάθειές της αναγνωρίζονται από τους υπόλοιπους. «Δεν έχω μάθει να εκφράζομαι μπροστά σε κόσμο και να δείχνω τις αδύναμες πλευρές μου, αλλά νιώθω πάρα πολύ πιεσμένη από όλη την κατάσταση γιατί έχω μπει ουσιαστικά πάρα πολύ δύσκολα εδώ και δεν το αναγνωρίζει κανείς. Νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε σε όλη την ομάδα και έχω απέναντί μου αχάριστους ανθρώπους», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

«Νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε σε όλη την ομάδα και έχω απέναντί μου αχάριστους ανθρώπους που νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και ότι δεν μ' αρέσει τίποτα. Βλέπω μια ομάδα που το παίζει ιστορία χωρίς λόγο, μια ομάδα που πραγματικά… θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα. Ο καθένας κοιτά το συμφέρον του. Βλέπω ψεύτικους ανθρώπους μόνο και αυτό το πράγμα μόνο απογοήτευση μου φέρνει. Είναι απίστευτα δύσκολο να είσαι σε αυτή την ομάδα και όλοι να προσπαθούν να σε προσεγγίζουν για κάποιο σκοπό», κατέληξε η παίκτρια του Survivor.

«Πλακώθηκαν» στη μοιρασιά του φαγητού: Ποια δεν έφαγε μπουκιά και προκάλεσε αντιδράσεις

Στο «αμήν» έφτασαν οι κίτρινες Τίγρεις στο Survivor, με τον Γιάννη Γρυμανέλη να «τρίζει τα δόντια» στους συμπαίκτες του και τελικά να τους φέρνει στην πρώτη τους νίκη μετά από καιρό. Για κακή του τύχη, μία συμφωνία από το παρελθόν ήρθε να τον στοιχειώσει...

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε συμφωνήσει με την αρχηγό των Αετών να τους παραχωρήσει το μισό έπαθλο φαγητού απ' οτιδήποτε κέρδιζαν. Αυτή η μέρα ήρθε σήμερα, όπου μετά από ένα βαρύ σερί με ήττες στο φετινό Survivor, οι Τίγρεις έπρεπε να παραδώσουν μία από τις δύο ενπανάδας που κέρδισαν ο καθένας.

Ο Γιάννης συμφώνησε να δώσει από ένα τεμάχιο ο καθένας, με την Ελένη να ζητάει ένα για τον κάθε παίκτη της ομάδας της. Με δεδομένο ότι οι Αετοί είναι περισσότεροι (11-8), αυτό θα σήμαινε πως τρεις Τίγρεις δεν θα έπρεπε να φάνε. Αυτή η κίνηση προκάλεσε έντονες διαφωνίες, ακόμα και μέσα από τους Αετούς, που συμφώνησαν τελικά να μοιραστούν στα ίσα (8-8) το φαγητό.

Αυτό δεν σταμάτησε τη Γεωργία που δεν έφαγε τίποτα, δίνοντας και τα δύο κομμάτια απ' το έπαθλό της στην αντίπαλη ομάδα! Η κίνησή της προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμπαικτών της, που της είπαν ότι θα μπορούσε να δώσει το δεύτερο κομμάτι που δεν ήθελε, στη δική της ομάδα εφόσον όλοι πεινάνε. Οι τσακωμοί και οι εντάσεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, αλλά και στην επόμενη μέρα στο Survivor... «Πήγαινε και κοιμήσου στην άλλη ομάδα, γιατί είσαι εδώ αυτή τη στιγμή;», είπε εμφανώς αγανακτισμένη η Χριστιάνα Γρηγοράσκου.

Η Γεωργία δήλωσε προδομένη από τους συμπαίκτες της στο Survivor, τονίζοντας πως από εδώ και στο εξής θα αλλάξει τακτική... Κι εκείνοι από την πλευρά τους ωστόσο ξεκαθάρισαν σε μεταξύ τους συζητήσεις πως θεωρείται πλέον «ξένο σώμα» στις Τίγρεις.