Survivor – «Ξεκατίνιασαν» τη «νυχούντερ» οι Αετοί: «Ανέγγιχτη, με το μαλλί φτιαγμένο και αρωματισμένη»

«Από τη δική μας πλευρά είναι σαν να μην υπάρχει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – «Ξεκατίνιασαν» τη «νυχούντερ» οι Αετοί: «Ανέγγιχτη, με το μαλλί φτιαγμένο και αρωματισμένη»

Στο επίκεντρο της προσοχής μπήκε με την επιστροφή της στην καλύβα του Survivor η Εκατερίνα Λιντβίνοβα ή αλλιώς η... «νυχούντερ γούμαν», όπως λέει τον εαυτό της στο TikTok. Οι συμπαίκτες της δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια με τη συμπεριφορά της στην καλύβα, ενώ συμπληρώνουν πως ούτε στα αγωνίσματα προσφέρει, απορώντας πώς μένει τόσο ήρεμη.

Αγγελική Κατσίνη και Άγγελος Τσάκας... διαολίστηκαν σε έναν κατ' ιδίαν διάλογο μακριά απ' τους συμπαίκτες τους, βγάζοντας το «φτυάρι» για την Εκατερίνα. Όπως είπαν, πιστεύουν ότι έχει ήδη βρει το τοτέμ της ασυλίας και το κρατάει κρυφό, γι' αυτό και δεν ανησυχεί για την παραμονή της στο Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor – «Λύγισε» ο Γιάννης μιλώντας για τον άνθρωπο που έχασε: «Ούτε στην κηδεία του δεν ήμουν...»

«Πυρά» για τη «νυχούντερ» του Survivor

«Ξέρουμε ότι έχουμε αδύναμο κρίκο στην ομάδα. Μας γλεντάει και θα το εμφανίσει μια μέρα σε ένα συμβούλιο όποτε χάσουμε. Θα μείνει εδώ κυρία μέχρι το τέλος, χωρίς λάσπη, χωρίς ιδρώτα, ανέγγιχτη με το μαλλί φτιαγμένο και αρωματισμένη. Εν τω μεταξύ νομίζω ότι δέκα λέξεις λέει όλες κι όλες και φεύγω. Τις λέει και σ' όλους: Μας λέει “Είσαι κακός, βρωμάς, διπρόσωπος, αντιπρόσωπος” και “με ζηλεύεις”», είπαν Αγγελική και Άγγελος αναφερόμενοι στην Εκατερίνα.

«Με ενοχλεί περισσότερο απ' όλους η Εκατερίνα, δεν δίνει ούτε το 30%. Είμαστε 11 άτομα και αναγκαζόμαστε να ταΐσουμε έναν άνθρωπο περισσότερο, ενώ το φαγητό είναι πολύτιμο για όλους μας. Σίγουρα έχει στήσει μία στρατηγική, στην οποία δεν την ενδιαφέρει να δώσει πολλά στην ομάδα αγωνιστικά ή στην καλύβα, γιατί δεν κάνει κάτι. Θεωρεί ότι είναι εξασφαλισμένη. Από τη δική μας πλευρά μέσα στην καλύβα είναι σαν να μην υπάρχει», σημείωσε η Αγγελική μιλώντας στην κάμερα του Survivor.