Survivor – Πικραμένος ο Βλαδίμηρος Σιήκκης: «Κοιτάω τον εαυτό μου, δεν υπάρχουν φιλίες»

«Μια ζωή ο Βλαδίμηρος δουλεύει για τους άλλους»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Πικραμένος ο Βλαδίμηρος Σιήκκης: «Κοιτάω τον εαυτό μου, δεν υπάρχουν φιλίες»

Στον απόηχο της αποχώρησης της Μαρίας Κερασιώτη ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor με τους Κίτρινους να εμφανίζονται μουδιασμένοι. Ο Βλαδίμηρος Σιήκκης είχε ακόμα έναν λόγο να παραπονιέται, καθώς παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του υποστηρίζουν πως ψηφίζουν αγωνιστικά, εκείνος είδε το όνομά του στην κάλπη. Όπως ανέφερε, θα περίμενε να μείνει ασφαλής, με δεδομένο ότι δεν υστερεί στους στίβους μάχης, αλλά ούτε και στην καλύβα.

Ο νέος παίκτης στο Survivor δεν έκρυψε την πικρία του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και τόνισε πως πλέον αλλάζει το παιχνίδι για εκείνον. Όπως είπε μεταξύ άλλων, πλέον οι φιλίες για εκείνον τελείωσαν και θα δουλεύει για τον εαυτό του και μόνο, στις ασυλίες από εδώ και πέρα, μία τακτική που ξεκίνησε να ακολουθεί τα τελευταία χρόνια και στην έξω ζωή με επιτυχία.

Δείτε επίσης: Survivor: Λύγισε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης - «Είπαν στον αδελφό μου ότι του μένουν δύο εβδομάδες ζωής»

Το ξέσπασμα του Βλαδίμηρου Σιήκκη στο Survivor

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι υπάρχει στενοχώρια από χθες. Θέλω να πιστεύω πως μόνο κοπέλες με ψήφισαν, αλλά πιστεύω ότι ήταν κι ένας άντρας. Τις τελευταίες μέρες δεν τρώμε και δεν κάνουμε νίκες. Το να βγάζεις υποψήφιο έναν που αγωνίζεται και είναι καλός στο παιχνίδι, θεωρώ πως γίνεται επειδή κάποιοι φοβούνται και τη μετέπειτα πορεία», είπε με νόημα ο Βλαδίμηρος στην κάμερα του Survivor.

«Η τακτική που θα κάνω από εδώ και πέρα είναι ότι οποιαδήποτε ασυλία από εδώ και πέρα θα την κρατάω για εμένα, όχι για όλους. Μια ζωή ο Βλαδίμηρος δουλεύει για τους άλλους. Τα τελευταία χρόνια κοιτάω τον εαυτό μου πιο πολύ και πάω καλά, έχω βγάλει πολλούς αρνητικούς από τη ζωή μου. Πρέπει να καταλάβω κι εγώ ο ίδιος ότι είμαι σε ένα παιχνίδι και δεν υπάρχουν οικογενειακές φιλίες», τόνισε ο παίκτης του Survivor, κλείνοντας την τοποθέτησή του για την πρόσφατη ψηφοφορία.