Tempting Fortune – Σκληρός καβγάς, φωνές και «γαλλικά»: «Γ... την τρέλα μου, είμαστε κάτω απ' τον ήλιο»

«Σταμάτα τώρα ρε μ...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Tempting Fortune – Σκληρός καβγάς, φωνές και «γαλλικά»: «Γ... την τρέλα μου, είμαστε κάτω απ' τον ήλιο»

Περνούν οι μέρες στο ­Tempting Fortune και πέρα απ' τις ψυχολογικές δοκιμασίες, η σωματική καταπόνηση έχει φέρει τους παίκτες σε πολύ δύσκολη θέση. Η μεταφορά των βαριών δοχείων νερού αποτελεί μόνιμο πρόβλημα και αφορμή διαμάχης, καθώς δεν μπορούν όλοι να κουβαλήσουν όταν είναι γεμάτα.

Οι εντάσεις είναι συνεχείς και οι ειρωνείες δεν λείπουν. Η συνοχή της ομάδας έχει διασπαστεί οριστικά, με τον Gogo και τον Χρήστο να ξεσπούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. «Στον φίλο σου δεν είπες να χαλαρώσει», είπε ο πρώτος σε έντονο ύφος, όταν οι συμπαίκτες του στο Tempting Fortune του είπαν πως πρέπει να ηρεμήσει για να λάβει την απάντηση: «Θα σου πω τι θα κάνεις και σου λέω να χαλαρώσεις».

Δείτε επίσης: Tempting Fortune – Ξέσπασε σε κλάματα η Όλγα με τον «πειρασμό»: «Δεν μπορώ να το δεχθώ»

Το ξέσπασμα και τα μπινελίκια στο Tempting Fortune

Κάπου εκεί ανέβηκαν οι τόνοι. Ο Χρήστος έβαλε στο στόχαστρο τη Σταυρούλα, την οποία κατηγόρησε ότι δεν κουβαλάει στην ομάδα, με εκείνη να αρνείται πως ισχύει κάτι τέτοιο. «Δεν με νοιάζει το ότι έχω κουραστεί, με νοιάζει η αχαριστία. Και τις τρεις μέρες έβαλα πλάτη, αλλά κουβαλάω απ' το πρωί και προσπαθώ γι' αυτή την ομάδα», δήλωσε εκείνος εμφανώς κουρασμένος στην κάμερα του Tempting Fortune.

Ο Γιώργος ξέσπασε σε εκείνο το σημείο για τα παράπονα των συμπαικτών του, φωνάζοντας: «Σταμάτα τώρα ρε μ... Μπούρου μπούρου κάθε μέρα... Όποιος γουστάρει και μπορεί να τα κουβαλήσει, ας κουβαλήσει. Μόνο η παρεούλα τους έχει παράπονο», με τον Χρήστο να απαντάει σε ακόμα εντονότερο ύφος: «Είμαστε κάτω απ' τον ήλιο γ... την τρέλα μου, πάμε να φύγουμε ρε φίλε». Μιλώντας σε προσωπική συνέντευξη στην κάμερα του Tempting Fortune χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.