Tempting Fortune – Ξέσπασε σε κλάματα η Όλγα με τον «πειρασμό»: «Δεν μπορώ να το δεχθώ»

Βίοι... αντίθετοι με την Ιωάννα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Tempting Fortune – Ξέσπασε σε κλάματα η Όλγα με τον «πειρασμό»: «Δεν μπορώ να το δεχθώ»

Οι μέρες περνούν στο Tempting Fortune, με τους παίκτες να νιώθουν την πίεση και την απουσία των δικών τους ανθρώπων. Με αυτό το «τυράκι» ήρθε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου, δελεάζοντας την Όλγα να τηλεφωνήσει στους δικούς της ανθρώπους. Κάθε λεπτό που θα μιλούσαν, θα κόστιζε 500€.

Φυσικά δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, με την παίκτρια του Tempting Fortune να εμφανίζεται πιεσμένη και σχεδόν έτοιμη να υποκύψει στον κρυφό πειρασμό. Τελικά επέλεξε να αρνηθεί, τονίζοντας ότι το αντίτιμο θα ήταν πολύ υψηλό. «Δεν μπορώ να το δεχθώ, αλήθεια. Θα συγκρατηθώ. Αυτός ο πειρασμός με ενοχλεί περισσότερο, γιατί κάθε μέρα τους βλέπω στον ύπνο μου. Θέλω να τους μιλήσω πολύ, αλλά μετά δεν θα είμαι καλά και ψυχολογικά», τόνισε η Όλγα ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε επίσης: Tempting Fortune: Μας «κούφανε» η Καζάκη: Ποιο τσάι είναι αφροδισιακό; - «Η κόκκινη πλατεία;»

Εντελώς διαφορετική αντίδραση είχε η Ιωάννα στο Tempting Fortune

Επιστρέφοντας στην ομάδα, η Ιωάννα έβαλε μία «δοκιμασία» στους συμπαίκτες της στο Tempting Fortune. «Η διαφορά μας είναι ότι είχα τη δυνατότητα να πάρω τρία τηλεφωνήματα και το ποσό δεν ήταν μικρό όπως της Όλγας. Ήταν 8.500€ και το δέχτηκα», είπε χαρακτηριστικά, αν και οι περισσότεροι φάνηκαν να δείχνουν κατανόηση. Ωστόσο ήταν ένα αθώο... ψέμα.

Αυτό αρκούσε για να φέρει την αντίδραση της Όλγας, η οποία ξέσπασε για τους τσακωμούς μέσα στην ομάδα και δεν έκρυψε την ένταση που είχε μέσα της. Όπως τόνισε η Ιωάννα, θα αφήσει το ψέμα να αιωρείται, μέχρι να φανερωθούν οι πραγματικοί χαρακτήρες όλων στο Tempting Fortune. Δείτε παρακάτω το βίντεο: