Survivor trailer 25/9: Απόψε αποχωρεί η Γεσθημανή - Πλαντάζουν όλοι στο κλάμα

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και η ομάδα που κερδίζει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 25/9: Απόψε αποχωρεί η Γεσθημανή - Πλαντάζουν όλοι στο κλάμα

Απόψε το επεισόδιο του Survivor θα είναι καταιγιστικό, απόψε θα προβληθεί επιτέλους αυτό που τόσο καιρό συζητάμε! Απόψε η Γεσθημανή Κουτούζογλου θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μετά από ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού. Οι συμπαίκτες της θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ αλλά δυστυχώς η απόφαση θα έχει παρθεί.

Υπενθυμίζουμε πως τις τελευταίες εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά την πρεμιέρα του Survivor άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη πως η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων ΓΕΣ δεν ενημέρωσε κανέναν από την υπηρεσία της ότι θα μπει στο παιχνίδι κι ότι θα ταξιδέψει μάλιστα στο εξωτερικό γι' αυτό! Αποτέλεσμα αυτού να τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για λιποταξία!

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό: Πόσα λεφτά θα παίρνουν κάθε εβδομάδα οι 18 παίκτες

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου επέστρεψε στην Ελλάδα το Σάββατο 21/9, καθώς ειδοποιήθηκε από την οικογένειά της να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ απλά εμείς το συγκεκριμένο επεισόδιο της αποχώρησής της θα το δούμε σήμερα αφού ως γνωστών τα γυρίσματα είναι κάποιες ημέρες μπροστά!

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως μία ανακοίνωση του νομικού εκπροσώπου της οικογένειας της Κουτούζογλου εξηγεί ότι η επί 17 χρόνια καταδρομέας των ειδικών δυνάμεων, έκανε νόμιμα όλες τις διαδικασίες για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο (δείτε την εδώ αναλυτικά). Ένα μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει, όπως καταλαβαίνετε, για την υπόθεση που σίγουρα θα διαλευκανθεί άμεσα.

Δείτε επίσης: Γεσθημανή Κουτούζογλου: Το «βουνό» του Survivor φοράει πράσινο μπερέ και έχει πάει Κόσοβο - Πράγματα που δεν ξέραμε για την ζωή της

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Ποια ομάδα θα κερδίσει

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί 100% η νικήτρια ομάδα απόψε θα είναι η κίτρινη! Οι τίγρεις θα φάνε...