Φάρμα – Λέει ψέματα ο παίκτης που φοβάται τις κότες; «Είναι μεγάλος παπατζής», δηλώνουν συμπαίκτες του

Διάλεξε λάθος παιχνίδι…

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φάρμα – Λέει ψέματα ο παίκτης που φοβάται τις κότες; «Είναι μεγάλος παπατζής», δηλώνουν συμπαίκτες του

Η νέα σεζόν της «Φάρμας» ξεκίνησε δυναμικά, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να θέτει τον πήχη ψηλότερα από κάθε άλλη φορά, καλωσορίζοντας τους παίκτες σε μια ανανεωμένη και πιο απαιτητική εκδοχή του παιχνιδιού.

Η φετινή πρεμιέρα της «Φάρμας» από την Ορεινή Αρκαδία φέρνει νέες εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες. Οι δέκα άντρες και δέκα γυναίκες που συμμετέχουν φέτος θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σημαντικές δυσκολίες, ιδίως εκείνοι που δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν το σπίτι. Οι συγκεκριμένοι παίκτες θα χρειαστεί να ξεκινήσουν από το μηδέν, δημιουργώντας τις συνθήκες διαβίωσης από την αρχή και προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους.

Δείτε επίσης: Φάρμα - Αυτοί είναι οι 20 παίκτες: Ο 50χρονος παππούς, η social media manager και εκείνος που έχει φοβία στις κότες

Πήγε στην Φάρμα με ορνιθοφοβία

Στις συστάσεις των παικτών, ο Βάσος Βασιλείου ξεχώρισε καθώς δήλωσε από τα casting πως έχει ορνιθοφοβία. Ο 39χρονος hair stylist της Φάρμας επανέλαβε αυτή τη δήλωση και μπροστά στους υπόλοιπους, αλλά δεν έγινε πιστευτός απ’ όλους.

«Δεν νομίζω ότι ο Βάσος έχει ορνιθοφοβία, αφού πριν μας έλεγε πώς να πιάνουμε τις κότες. Είναι μεγάλος παπατζής», σημείωσε συμπαίκτης του στη Φάρμα, θέτοντας τη φοβία του υπό αμφισβήτηση από την πρεμιέρα.

Ποιος είναι ο παίκτης που φοβάται τις κότες

Φάρμα – Λέει ψέματα ο παίκτης που φοβάται τις κότες;

Ο Βάσος είναι hair stylist και τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Καμένα Βούρλα, απ’ όπου κατάγεται. Η διαχείριση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών του έχουν προσφέρει επικοινωνιακές δεξιότητες, που θα του φανούν πολύτιμες στη σχέση του με τους αντιπάλους του. Άλλωστε, έχοντας ως μότο το «κάνε τους εχθρούς σου φίλους», σκοπεύει να λειτουργήσει ακόμα και στρατηγικά, αν χρειαστεί, για να αποκτήσει τους κατάλληλους συμμάχους. Στη Φάρμα έρχεται με στόχο τον τελικό και το έπαθλο, καθώς θέλει να βοηθήσει οικονομικά και την οικογένειά του. Μεγαλύτερος του ανταγωνιστής στη μάχη αυτή; Οι… κότες, που αποτελούν και τη μοναδική του φοβία!