Φάρμα – Απίθανο σχόλιο από παίκτη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Κοντός, αλλά ωραίος»

Δεν κρατήθηκε...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φάρμα – Απίθανο σχόλιο από παίκτη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Κοντός, αλλά ωραίος»

Η Φάρμα, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επέστρεψε στην οθόνη του Star για 2η σεζόν, απόψε, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας καλωσόρισε για δεύτερη χρονιά στην ορεινή Αρκαδία και στο επιβλητικό όρος Μαίναλο.

Όπως τόνισε στην έναρξη, τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Η Φάρμα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους νέους της ενοίκους, αλλά τα πράγματα θα είναι δύσκολα και θα τους χωρίζει ένας πολύ μεγάλος φράκτης. Καθημερινά θα πρέπει να αγωνίζονται για να κερδίσουν, καθώς δεν θα έχουν τίποτα κοινό.

Φέτος το ταξίδι της Φάρμας ξεκινάει από τη μαγευτική Λίμνη του Λάδωνα! Οι παίκτες, καταφθάνουν μαγεμένοι από την ομορφιά του τοπίου και αντικρίζουν σκηνές camping στις όχθες της λίμνης.

Δείτε επίσης: Φάρμα - Αυτοί είναι οι 20 παίκτες: Ο 50χρονος παππούς, η social media manager και εκείνος που έχει φοβία στις κότες

Η υποδοχή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το απίστευτο σχόλιο για το ύψος του

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και τους ανακοίνωσε πως πριν «ανέβουν το βουνό» θα πρέπει πρώτα να αποδείξουν ότι μπορούν να «κολυμπήσουν στα βαθιά» — κατασκηνώνοντας εκεί για τη νύχτα!

Οι παίκτες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την αμεσότητα και το λέγειν του «θείου Λεωνίδα», αλλά ένας δεν κρατήθηκε και σχολίασε με το «καλημέρα» το ύψος του. «Είναι ωραίος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Σταμέλος για να συμπληρώσει: «Κοντός, αλλά ωραίος».

Τι θα δούμε στη συνέχεια

Μετά τον διαχωρισμό των ομάδων, και πριν καλά-καλά προλάβουν να γνωριστούν, «πράσινοι» και «γαλάζιοι» καλούνται να επιλέξουν τους αρχηγούς τους και να κατασκευάσουν δύο σχεδίες από το μηδέν. Η επόμενη ημέρα θα είναι καθοριστική για τη διαβίωσή τους στη Φάρμα, καθώς συμμετέχουν στην πρώτη -και ίσως σημαντικότερη- Δοκιμασία Επάθλου.

Με τις σχεδίες που οι ίδιοι έφτιαξαν, οι παίκτες καλούνται να διασχίσουν τη λίμνη και να αντιμετωπίσουν όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν στην αντίπερα όχθη.

Η νικήτρια ομάδα εισέρχεται στη Φάρμα με εξασφαλισμένη τη διαμονή της, ενώ η ηττημένη θα αναγκαστεί να χτίσει τα πάντα από την αρχή. Από την πρώτη κιόλας μέρα, οι παίκτες συνειδητοποιούν ότι στη Φάρμα, όπως και στη φύση, τίποτα δεν μένει ίδιο.