Survivor – Ένταση στην παραλία της εξορίας: Η Χριστιάνα τσακώνεται με όλους και όλη μέρα κοιμάται!

«Δεν κάνει τίποτα και είναι μες στην γκρίνια», λένε οι συμπαίκτες της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Ένταση στην παραλία της εξορίας: Η Χριστιάνα τσακώνεται με όλους και όλη μέρα κοιμάται!

Τελειώνει η... εβδομάδα του μέλιτος στο Survivor με τα νεύρα των παικτών να είναι τεντωμένα από τώρα. Αν για όσους αγωνίζονται είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι ακόμα πιο δύσκολα για εκείνους στο νησί της εξορίας, που δεν έχουν να ποντάρουν στα έπαθλα.

Οι πέντε νέοι παίκτες, μαζί με την Εκατερίνα Λιντβίνοβα έχουν δημιουργήσει τη δική τους ομάδα, αλλά δεν αγωνίζονται για αυγά ή για πατάτες, που απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor. Αυτό λογικό είναι να δημιουργεί εντάσεις, με επίκεντρο τη Χριστιάνα Γρηγοράσκου, για την οποία όλη η ομάδα δηλώνει πως της φταίνε όλα!

Τι δήλωσαν οι συμπαίκτες της Χριστιάνας στην κάμερα του Survivor

«Σε εμένα συγκεκριμένα κανείς δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά μπορώ να μιλήσω για τη Χριστιάνα. Αυτή τσακώνεται με όλους, προσπάθησε και μ' εμένα να τσακωθεί, αλλά δεν τσακώνομαι εύκολα», δήλωσε στην κάμερα του Survivor η Εκατερίνα Λιντβίνοβα.

«Γενικά όλη μέρα κοιμάται, δεν κάνει τίποτα, είναι μες στην γκρίνια συνέχεια! Την ενοχλεί ο αέρας που αναπνέει, την ενοχλεί ότι δεν τρώει, την ενοχλούν όλα. Μας έχει κουράσει η συμπεριφορά της», σημείωσε η Μαρία Κερασιώτη

Πώς απάντησε η ίδια

Η Χριστιάνα από την πλευρά της δεν φάνηκε να εκνευρίζεται. «Ο καθένας κάνει τα δικά του, νομίζει ότι κινείται αυτόνομα, κόβει ξύλα χωρίς να ρωτάει, χτίζει ό,τι θέλει, βάζει όσες κουταλιές αλεύρι θέλει... Αυτό μόνο ομαδικότητα δεν μπορείς να το πεις. Ο καθένας έχει μάθει να κινείται ατομικά, δεν δίνω πολύ σημασία, γιατί ξέρω πως αν δώσω θα εκνευριστώ και δεν υπάρχει λόγος από τώρα. Ας εκνευριστώ με την ομάδα μου καλύτερα», δήλωσε γελώντας η παίκτρια του Survivor.