Survivor – Τζον Ρηγάκης εναντίον όλων: Οι φωνές πριν τον αγώνα και ο τσακωμός κατά τη διάρκεια

Η ένταση κλιμακώνεται στο reality επιβίωσης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Τζον Ρηγάκης εναντίον όλων: Οι φωνές πριν τον αγώνα και ο τσακωμός κατά τη διάρκεια

Η νέα σεζόν του Survivor συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με τις δοκιμασίες να μην περιορίζονται μόνο σε σωματικές προκλήσεις, αλλά και σε ψυχολογικές πιέσεις που συχνά οδηγούν σε ανοιχτές αντιπαραθέσεις.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Τζον Ρηγάκης ήρθε σε αντιπαράθεση για ακόμα μία φορά με τον Ορφέα Γενκιανίδη πριν τον αγώνα, με την ένταση να κλιμακώνεται και κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με όλη την ομάδα.

Δείτε επίσης: Survivor – Αποχώρησε με πρήξιμο από την παραλία: «Της έχω δώσει ένα σταυρουδάκι...»

Πώς ξεκίνησε η ένταση στο Survivor

Η αφορμή για την αντιπαράθεση ήταν μια κίνηση του Τζον που δεν έγινε κατανοητή από τον Ορφέα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας έντονος καβγάς. Οι δύο παίκτες συνέχισαν την διαφωνία τους σήμερα με τον δεύτερο να ρωτάω τους λόγους πίσω από την αντίδρασή του.

«Με προσέβαλες. Το κάνεις συχνά, το κάνω θέμα; Μου λες “Άσε ρε βλάκα το νερό” και γενικά μιλάς άσχημα σε όλη την ομάδα. Και στην Ελένη, που ήταν έτοιμη να φύγει, της λες “Μας γράφεις στα τέτοια σου”. Μην χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις, μπορεί να παρεξηγηθεί κάτι. Άνθρωπος είμαι κι εγώ, και δεν είμαι σπίτι μου να κάνω διαλογισμό. Όταν κάνω λάθος, θα το παραδεχτώ», σημείωσε σε έντονο ύφος ο παίκτης του Survivor με την ένταση να μη μειώνεται.

Τζον εναντίον όλων

O αγώνας διακόπηκε στην πορεία, μετά τον τραυματισμό του Απόστολου και την εξάντληση του Νίνο. Εκεί ο Τζον ξέσπασε εκ νέου ρωτώντας τον Άγγελο: «Όταν ξεκινάμε να παίξουμε και λες "Θα χάσουμε", τι είναι αυτό; Το ψέμα το σιχαίνομαι από μικρό παιδί, σε κοιτάω στα μάτια και στο λέω. Πες μου τι είπες! Να μαζευτείτε όλοι μαζί να μου πείτε τι πρόβλημα έχετε μαζί μου. Δεν θέλω να κάνω one man show. Τι πρόβλημα έχεις ρε; Άλλη ξενέρωσε δεν έπαιζε, όλοι έχουν τα δικά τους, πάμε να ενωθούμε. Έχουμε έρθει για έναν σκοπό. Αν είμαστε διασπασμένοι θα τον πίνουμε».

Όπως του είπαν οι συμπαίκτες του, ο Τζον βρίσκεται σε διαρκή ένταση και του ζήτησαν να την κατευνάσει, με εκείνον να είναι ανένδοτος. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι παρά την έντονη διχόνοια, οι Πράσινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και τις πατάτες. Το Survivor συνεχίζει να είναι γεμάτο από απρόβλεπτες εξελίξεις.