Survivor – Αποχώρησε με πρήξιμο από την παραλία: «Της έχω δώσει ένα σταυρουδάκι...»

Γνωρίζονταν και πριν το παιχνίδι;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Αποχώρησε με πρήξιμο από την παραλία: «Της έχω δώσει ένα σταυρουδάκι...»

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε στο νησί της εξορίας του Survivor, με μία από τις παίκτριες που μπήκαν στο παιχνίδι να αποχωρεί ξαφνικά στην αρχή του αποψινού επεισοδίου.

Η Μαίρη Πετεινάρη ξύπνησε με έντονο πρήξιμο στο μάγουλο, που δεν υποχωρούσε. Την καλύβα των «εξόριστων» επισκέφτηκε η γιατρός της παραγωγής του Survivor, που την πήρε μαζί της με ειδική βάρκα.

Δείτε επίσης: Survivor αποκάλυψη: Εξαφανίστηκαν αργά το βράδυ από την καλύβα - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του παιχνιδιού;

Πώς σχολίασαν οι συμπαίκτες της στο Survivor την αποχώρηση της Μαίρης

«Η Μαίρη ξύπνησε και το μάγουλό της ήταν πολύ πρησμένο, σαν να έκανε μπότοξ», δήλωσε αρχικά η Εκατερίνα Λιντβίνοβα με τον χαρακτηριστικό της τρόπο, με την Μαρία Κερασιώτη να δηλώνει με τη σειρά της στην κάμερα του Survivor: «Αγχώθηκα γιατί δεν έχουμε καθρέφτες και δεν της είπα ότι είναι πολύ χάλια το μάτι της, απλά ότι κάτι την τσίμπησε. Αν φύγει η Μαίρη από το παιχνίδι θα στενοχωρηθώ πολύ, γιατί είναι ένα μικρό κοριτσάκι και έχουμε έρθει πολύ κοντά. Αλλά και αυτό να μη συνέβαινε, παρατηρώ ότι είναι πολύ καλή κοπέλα, οπότε θέλω να μην είναι κάτι σοβαρό και να γυρίσει πίσω. Δεν θέλω να φύγει».

Ερωτήματα από τα λεγόμενα του Μιχάλη

Θέση πήρε και ο Μιχάλης Κονδύλας, αφήνοντας υπονοούμενα ότι όχι μόνο γνωρίζονταν από πριν, αλλά και ότι υπάρχει συμπάθεια. «Με πίκρανε πολύ το γεγονός ότι έφυγε η Μαίρη. Η σκέψη μου είναι σε εκείνη. Της έχω δώσει ένα σταυρουδάκι να φοράει, που της πήρα πριν μπούμε στο Survivor και της είπαμε “Κράτησέ το να θυμόμαστε ο ένας τον άλλον, όταν βγούμε”». Το ερώτημα είναι, βέβαια, πού συναντήθηκαν οι δύο παίκτες...

Αξίζει να σημειωθεί στο φινάλε του αποψινού επεισοδίου στο Survivor, η Μαίρη Πετεινάρη επέστρεψε και σχολίασε τον σταυρό που της έδωσε ο Μιχάλης: «Έχουμε καλές σχέσεις με νοιάζεται και τον νοιάζομαι. Μου έδωσε έναν σταυρό που τον έχει από τη Σύρο. Τον φοράω, δεν τον βγάζω», σημείωσε η γοητευτική παίκτρια. Οι γιατροί της είπαν ότι το πρήξιμο που υπέστη ήταν από τη ζέστη.