Tempting Fortune - Σοκ στους παίκτες: Έβαλε βαθιά το χέρι του στο κοινό ταμείο για το ταξίδι στο Μπαλί

Μεγάλο το ποσό που σπατάλησε ο παίκτης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Tempting Fortune - Σοκ στους παίκτες: Έβαλε βαθιά το χέρι του στο κοινό ταμείο για το ταξίδι στο Μπαλί

Οι ταξιδιώτες του Tempting Fortune άρχισαν να λυγίζουν στην τρίτη μέρα της δύσκολης διαδρομής τους. Τα χιλιόμετρα, η πείνα και η ένταση αυξάνονται, οι αντοχές μειώνονται και οι παίκτες δυσκολεύονται.

Η Ρούλα υπέκυψε στον κρυφό πειρασμό και μετέφερε 2.000 ευρώ στα παιδιά της, τονίζοντας ότι υπερίσχυσε το ένστικτο της μάνας. Ο Γιώργος, από την άλλη, που δέχθηκε την ίδια προσφορά, μετάνιωσε που δεν έστειλε τα χρήματα στη μητέρα του, που αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα υγείας. Ήρθε η ώρα να πάρει το αίμα του πίσω.

Δείτε επίσης: Tempting Fortune – Η Ρούλα αποκαλύπτει ότι πήρε τα χρήματα και δεν μετανιώνει: «Δεν βλέπω τον σεβασμό στα ΑμεΑ»

«Έσκασε» 7.500€ για το ταξίδι στο Μπαλί ο Γιώργος στο Tempting Fortune

Το μεγαλύτερο μέρος της αποψινής διαδρομής έγινε σε ακραίες καιρικές συνθήκες με τους παίκτες να περπατούν μέσα σε έντονη καταιγίδα, ενώ η βροχή προκάλεσε πρόβλημα και στην παρασκευή του φαγητού. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τούς επιφύλασσε το καλύτερο για το τέλος: Ένα ταξίδι στο Μπαλί, που ωστόσο κόστιζε 7.500€ από το κοινό ταμείο του Tempting Fortune.

«Έπαθα σοκ, θύμωσα», δήλωσε εμφανώς απογοητευμένη η Ρούλα στην κάμερα, με τον Τούμα να γελάει με δυσπιστία ψελλίζοντας: «Ήταν πάρα πολλά τα λεφτά, κι εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο ταξίδι». Οι συμπαίκτες του χαρακτήρισαν φάουλ αυτή την κίνηση, για καλή τους τύχη, ωστόσο δεν αντιπρότεινε κάποιος υψηλότερη τιμή στον πλειστηριασμό. Η Ειρήνη Καζάκη το σκέφτηκε...

Το ταξίδι στο Μπαλί κατοχυρώθηκε στον Γιώργο, που θα ταξιδέψει με τη σύντροφό του για μία εβδομάδα. «Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου με τη συγκεκριμένη κοπέλα και θέλω να τα διορθώσω», σημείωσε ο παίκτης του Tempting Fortune λίγο πριν πάρει το εισιτήριό του. Σε αντίθεση με τον πειρασμό της Ρούλας πάντως, για τον Γιώργο δεν φάνηκαν να δείχνουν κατανόηση οι περισσότεροι συμπαίκτες του.