Tempting Fortune: Το πρώτο ζευγάρι είναι γεγονός; - «Εγώ δεν ήρθα γι' αυτό εδώ...»

Ήρθαν τελευταίοι για να τους αναστατώσουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Tempting Fortune: Το πρώτο ζευγάρι είναι γεγονός; - «Εγώ δεν ήρθα γι' αυτό εδώ...»

Σθεναρή αντίσταση δείχνουν οι παίκτες του Tempting Fortune στους πειρασμούς που τους βάζει η παραγωγή και ο παρουσιαστής Γιάννης Τσιμιτσέλης. Αν και ήταν ελκυστικοί, κατάφεραν να πουν «όχι», κρατώντας εν πολλοίς το έπαθλο των 300.000, ενώ η Σταυρούλα Μαυραγάνη και ο Dee Apolonios ήρθαν να προσθέσουν 25.000 ευρώ έκαστος στο κοινό τους ταμείο.

Θα καταφέρουν να αντισταθούν στους... πειρασμούς που βάζουν ο ένας στον άλλον, ωστόσο; Στο αποψινό επεισόδιο του Tempting Fortune έγινε λόγος ότι οι δύο νέοι και ωραίοι μπορεί να έχουν έρθει πιο κοντά.

Πώς απαντούν οι παίκτες του Tempting Fortune για τη σχέση τους

Τις φήμες πυροδότησε η Ιωάννα που είπε στην κάμερα του Tempting Fortune: «Ανέφερα ότι εμφανισιακά ταιριάζει πολύ ο Dee με τη Σταυρούλα. Τη ρώτησα γι' αυτό το πράγμα και μου είπε “όχι”, οπότε για μένα τελείωσε».

«Με τον Διονύση είμαστε φίλοι, απλά τυχαίνει να έχουμε τα ίδια “πιστεύω”, τα ίδια ενδιαφέροντα και να ταιριάζουμε σαν άνθρωποι. Εγώ δεν ήρθα εδώ γι' αυτό. Μάλλον με την Ειρήνη και τον Χρήστο έχουν παιχτεί ζευγαράκια...», σημείωσε η Σταυρούλα, με τον Dee να απαντάει: «Δεν άκουσα τίποτα, αλλά αν ειπώθηκε κάτι τέτοιο περίεργο, δεν υπάρχει τίποτα. Μας ενώνει το ότι ήρθαμε τελευταίοι».

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που τους «χρέωσαν» σχέση

Tempting Fortune: Το πρώτο ζευγάρι είναι γεγονός; - «Εγώ δεν ήρθα γι' αυτό εδώ...»

Influencer / 34 ετών

Ο Διονύσης είναι γνωστός ως Dee Apolonios με πολλούς ακόλουθους στα social media και το YouTube. Μέχρι τώρα έχει αλλάξει αρκετές δουλειές, σε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς - από φορτηγό μέχρι κάβα. Είναι λάτρης του καφέ και του καλού φαγητού.

Στο Tempting Fortune θα προσπαθήσει να αντισταθεί στους πειρασμούς αλλά όχι σε ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά. Συμμετέχει στο παιχνίδι για το έπαθλο, το οποίο θέλει να αξιοποιήσει σε μία οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στα σκαριά.

Tempting Fortune: Το πρώτο ζευγάρι είναι γεγονός; - «Εγώ δεν ήρθα γι' αυτό εδώ...»

Αισθητικός / 28 ετών

Η ομορφιά παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της – από μικρή ήθελε να περιποιείται τον εαυτό της και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιλογή του επαγγέλματός της. Της αρέσει ο αθλητισμός, η πεζοπορία και το περπάτημα, ενώ έχει συμμετάσχει σε μαραθώνιους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο στόχος της στο Tempting Fortune είναι η εμπειρία αλλά και το χρηματικό έπαθλο. Σ’ αυτό που ίσως, θα υποκύψει είναι η επικοινωνία με την οικογένεια και τους φίλους της.