Survivor – Έδιωξαν τους αρχηγούς από τις καλύβες των δύο ομάδων: Τι συνέβη στο αποψινό φινάλε

«Χαιρέτησε τους συμπαίκτες σου και αποχώρησε από το νησί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Έδιωξαν τους αρχηγούς από τις καλύβες των δύο ομάδων: Τι συνέβη στο αποψινό φινάλε

Με ερωτηματικά έκλεισε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ανατράπηκαν όσα ξέραμε τις τελευταίες τρεις μέρες. Οι αρχηγοί από τις «Τίγρεις» και τους «Αετούς» είχαν... γράμμα και κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει το περιεχόμενο.

Μετά τα πρώτα πειράγματα, αν είναι κάποια απόφαση της παραγωγής ή... μενού για παραγγελία, τελικά αποδείχτηκε πως προφανώς ήταν το πρώτο και έφερε την αποχώρηση των δύο αρχηγών. Ο Γιάννης Γρυμανέλης και η Ελένη Κατσάρα έφυγαν από τις καλύβες τους και κατευθύνθηκαν με σχεδία στη σκηνή των διαπραγματεύσεων. «Χαιρέτησε τους συμπαίκτες σου και αποχώρησε από το νησί», κατέληγε το γράμμα της παραγωγής του Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor - Τεράστια ένταση ανάμεσα στους «Αετούς»: Παραιτήθηκε παίκτρια απέναντι στη Γεσθημανή

Τι θα διαπραγματευτούν οι δύο αρχηγοί στο Survivor

Παρά το γεγονός ότι η αποχώρησή τους από τις σκηνές τους μοιάζει προσωρινή δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης, καθώς είναι άγνωστο αν θα επιστρέψουν και υπό ποιες συνθήκες. Παραμένει άγνωστο τι ακριβώς θα διαπραγματευτούν οι αρχηγοί των δύο ομάδων στο Survivor, ωστόσο πολύ πιθανό να αφορά ανταλλαγή παικτών ή ακόμα και την προσθήκη των νέων.

Θυμίζουμε ότι έξι παίκτες παραμένουν στο νησάκι της εξορίας: Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου, η Μαίρη Πετεινάρη, η Μαρία Κερασιώτη, ο Βλαδίμηρος Σιήκκης, ο Μιχάλης Κονδύλας και η Εκατερίνα Λιντβίνοβα που αποχώρησε από την πρώτη μέρα. Φυσικά αυτό δεν το γνωρίζουν οι παίκτες του Survivor, με τον τρόπο που θα ενταχθούν στο παιχνίδι να αποτελεί ακόμα αίνιγμα.