Survivor – Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Γρυμανέλης: «Ψυχολογικά έχω γονατίσει, έχω μεγάλο θέμα»

Ο λόγος πίσω από τα δάκρυά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Γρυμανέλης: «Ψυχολογικά έχω γονατίσει, έχω μεγάλο θέμα»

Οι μέρες περνούν στο Survivor, με τους παίκτες να μην κρύβουν πλέον πόσο πολύ τους έχουν λείψει οι δικοί τους άνθρωποι. Αυτή τη φορά ο αρχηγός στις «Τίγρεις», ο Γιάννης Γρυμανέλης, ήταν εκείνος που δεν έκρυψε πόσο του λείπει η σύζυγός του και οι κόρες που έχουν αποκτήσει, ξεσπώντας σε κλάματα και δηλώνοντας ότι του λείπουν πολλοί.

Ο αρχηγός της κίτρινης ομάδας τόνισε πως μπορεί να έχει λείψει και στο παρελθόν από το πλευρό τους, ωστόσο το ταξίδι στο Survivor είναι ξεχωριστό, αφού δεν έχει επαφή μαζί τους. Μάλιστα ανέφερε πως δεν μπορεί να χαρεί ούτε τα μαγευτικά τοπία στον Άγιο Δομίνικο, αφού πάντα σκέφτεται πως θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα του η γυναίκα του, με την οποία μιλούσαν συνεχώς στο τηλέφωνο, όταν δεν ήταν μαζί.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 18/9: Ανατροπή με την αποψινή νίκη - Ποια ομάδα κερδίζει τα έπαθλα

Το ξέσπασμα του Γιάννη Γρυμανέλη στην κάμερα του Survivor

«Έχω λείψει πολλές φορές απ' το σπίτι μου λόγω επαγγέλματος, αλλά πάντα είχα επικοινωνία. Δεν κρύβομαι, έχω πει και στα παιδιά ότι ψυχολογικά έχω γονατίσει. Αγωνιστικά ίσως να είμαι ο καλύτερος παίκτης, δεν με φοβίζει η πείνα, ούτε οι καιρικές συνθήκες, ωστόσο κατάλαβα σήμερα το πρωί ότι έχω μεγάλο θέμα που δεν έχω ακούσει τη γυναίκα μου, να μου δώσει δύναμη. Θα το παλέψω, δεν ξέρω πόσο θα προχωρήσω», δήλωσε ο Γιάννης Γρυμανέλης στην κάμερα του Survivor.

«Γενικά με τη σύζυγό μου μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο, μπορεί να είμαι στη δουλειά, να την πάρω τηλέφωνο και μετά να την ξαναπάρω χωρίς λόγο και να γελάμε. Μου έδειξε η Γεωργία τη θάλασσα και το δάσος και έλεγε “Τι ωραία εικόνα”. Και της λέω “Δεν μ' αρέσει, θα μ' άρεσε αν έβλεπα σε μία άκρη τη γυναίκα μου και τις κορούλες μου”. Κάθε μέρα θα ξεσπάω και θα πολεμάω μέρα με τη μέρα», κατέληξε ο αρχηγός στους Τίγρεις του φετινού Survivor με δάκρυα στα μάτια.