Tempting Fortune: Ενέδωσε στον πειρασμό η Ρούλα – Πήρε 2.000€ από το έπαθλο και τα έστειλε στα παιδιά της

Η παίκτρια διαγωνίζεται για την τυφλή κόρη της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Tempting Fortune: Ενέδωσε στον πειρασμό η Ρούλα – Πήρε 2.000€ από το έπαθλο και τα έστειλε στα παιδιά της

Ένας κρυφός πειρασμός βρήκε δύο παίκτες του Tempting Fortune, μετά την πρώτη μέρα τους στο reality του ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε μπροστά τους και έβαλε σε πολύ μεγάλο δίλημμα τη Ρούλα και τον Γιώργο με έναν κρυφό πειρασμό: Τους έδωσε τη δυνατότητα να στείλουν 2.000 ευρώ στην οικογένειά τους. Το δέλεαρ ήταν μεγάλο.

Θυμίζουμε πως συνολικά, μετά την προσθήκη δύο παικτών, το έπαθλο αγγίζει τις 350.000, ωστόσο κάθε «πειρασμός» αφαιρεί λεφτά απ' το κοινό τους ταμείο. Η Ρούλα, λοιπόν, αποφάσισε να ενδώσει, δίνοντας 2.000 ευρώ στα παιδιά της. «Θα λειτουργήσω με το ένστικτο της μαμάς και θα πω “ναι”, θα πατήσω το κουμπί», είπε στον παρουσιαστή του Tempting Fortune, παίρνοντας την απόφαση.

Δείτε επίσης: Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν: Από το Survivor και το GNTM στο Tempting Fortune - Της είχαν χρεώσει σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η απόφαση της Ρούλας φέρνει «τριγμούς» στο Tempting Fortune

«Πιστεύω ότι είναι άνθρωποι και θα καταλάβουν ακριβώς τον λόγο που το έκανα», σημείωσε η Ρούλα αμέσως μετά την απόφασή της και δήλωσε χαρούμενη με τον τρόπο που έκλεισε η μέρα, καθώς κοιμήθηκε κιόλας στο τροχόσπιτο ως νικήτρια της πρώτης δοκιμασίες. Ο ενθουσιασμός των δεν θα κρατήσει για πολύ όμως, όταν οι υπόλοιποι παίκτες του Tempting Fortunes μαθαίνουν ότι έχουν την πρώτη απώλεια στα χρήματα, τα 2.000 ευρώ του κρυφού πειρασμού. Οι αντιδράσεις είναι έντονες και τα νεύρα δεν λείπουν…

Η συνέχεια στο Tempting Fortune, πλέον θα είναι διαφορετική, αφού κανείς δεν θα ξέρει με σιγουριά τι κάνει ο συμπαίκτης του… Σημειώνεται πως ο Γιώργος αποφάσισε να μην στείλει χρήματα στη μητέρα του, παρότι αντιμετωπίζει κι εκείνη θέματα υγείας.

«Ο βασικός λόγος που είμαι εδώ είναι προφανώς η κόρη μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και είναι ολικά τυφλή. Πρέπει να εξασφαλιστεί το μέλλον της, οπότε θέλω το έπαθλο», δήλωνε η Ρούλα Γιαννιώτη μπαίνοντας στο Tempting Fortune, αγκαλιά με την κόρη της.

Θυμίζουμε πως η Ρούλα Γιαννιώτη είχε δηλώσει πέρσι συμμετοχή και σε ένα άλλο reality που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Star, αν και δεν είχε καταφέρει να κερδίσει το τελικό έπαθλο. Δείτε εδώ που εμφανίστηκε τελευταία φορά η παίκτρια του Tempting Fortune.