Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν: Από το Survivor και το GNTM στο Tempting Fortune - Της είχαν χρεώσει σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Είναι γνώριμη στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν: Από το Survivor και το GNTM στο Tempting Fortune - Της είχαν χρεώσει σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Όσοι ήσασταν φανατικοί του Survivor και πολύ παρατηρητικοί θα καταλάβατε πως την Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν την γνωρίζουμε από τα παλιά. Είναι δηλαδή γνώριμο πρόσωπο στην τηλεόραση και ξέρει πολύ καλά από παιχνίδια. Για αυτό άλλωστε φαίνεται πως πήρε συμμετοχή στο Tempting Fortune στον ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Με ιντρίγκαρε το format του παιχνιδιού, είναι κάτι που ήδη κάνω. Τρώω πολύ, θα μου άρεσε ένα λαχταριστό ντόνατ. Το ότι θα μπω στο παιχνίδι το ξέρουν οι γονείς μου, τα αδέρφια μου και 2-3 φίλοι. Όλοι χάρηκαν, εκτός από τη μαμά που πάντα ανησυχεί», έχει πει για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Πάμε να δούμε όμως που γνωρίζουμε την Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν

Πρώτη φορά που την είδαμε στην τηλεόραση ήταν το 2017 όταν σε ένα έπαθλο επικοινωνίας του Survivor έστειλε βίντεο στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Με κόκκινα μαλλιά του είπε «Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο αλλά θα σου πω τα πιο σημαντικά που είμαι σίγουρη πως θέλεις να ακούσεις. Έχεις γίνει ένας αληθινός μαχητής ένας αληθινός survivor. Έχεις κάνει τρομερή εκέλιξη στο παιχνίδι και αυτό φαίνεται μέσα από την ομαδικότητα, μέσα από τον χαρακτήρα σου. Να συνεχίσεις έτσι δυναμικά πιστεύω σε εσένα πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι σε πεθύμησα σε πάρα πολλά. Σκέφτομαι σε συνέχεια και σε περιμένω μέχρι τον τελικό».

Την περίοδο εκείνη, είχαν βγει φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο διαψεύσθηκαν γρήγορα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

«Είναι απαράδεκτο. Εγώ έφυγα από την Ελλάδα για το Survivor ελεύθερος, τώρα το πώς προέκυψε να έχω δύο σχέσεις δεν το ξέρω. Δίνω δικαιώματα γενικά αλλά στις συγκεκριμένες γυναίκες δεν είχα δώσει κανένα. Δεν ξέρω από που πήραν το θάρρος και είπαν ότι τα έχουμε», είχε πει ο ίδιος.

Λίγα χρόνια μετά και συγκεκριμένα τοι 2022 η Μαρί Ροζ Ταρκμανιάν βρέθηκε στις audition του GNTM έχοντας αποφασίσει από το body building να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου. Αυτή την φορά με αγορέ ξανθό μαλλί ήθελε μια θέση στο σπίτι μοντέλων. Όμως δεν κατάφερε να πάρει μια θέση.

Nα σημειώσουμε πως το Tempting Fortune έκανε πρεμιέρα χθες 17/9 και έχουμε όλα τα highlights του επεισοδίου.