Tempting Fortune – Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη στους 12 παίκτες: Τα 300.000€ και το «βαρύ πρόστιμο» της αποχώρησης

Οι «πειρασμοί» θα τους κοστίσουν ακριβά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Tempting Fortune – Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη στους 12 παίκτες: Τα 300.000€ και το «βαρύ πρόστιμο» της αποχώρησης

Πρεμιέρα σήμερα για το Tempting Fortune, με τους 12 παίκτες του νέου reality του ΣΚΑΪ να συστήνονται στην κάμερα. Τον πρώτο λόγο είχε ο παρουσιαστής Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό και τους υποψηφίους που θα διαγωνιστούν για 300.000€.

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στο παιχνίδι των πειρασμών, το Tempting Fortune, εδώ που μία ομάδα ταξιδιωτών θα ζήσει την απόλυτη εμπειρία. Θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους, θα προσπαθήσουν να αποφύγουν πειρασμούς, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι οι πειρασμοί αυτοί μπορούν να λυγίσουν και τον πιο δυνατό», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε επίσης: Tempting Fortune: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες - Τα βιογραφικά τους

Αφαιρούνται αυτόματα 25.000€ από το έπαθλο του Tempting Fortune για κάθε αποχώρηση

«Έχουν έναν κοινό στόχο, να φτάσουν στον τερματισμό και να πάρουν 300.000€. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που δεν υποκύψουν σε κανέναν πειρασμό, λέμε τώρα. Για κάθε πειρασμό που υποκύπτουν, θα αφαιρούνται χρήματα από το συνολικό έπαθλο. Θα καταφέρουν να περάσουν αυτή τη δύσκολη δοκιμασία χωρίς να υποκύψουν στα πάθη και τις επιθυμίες;», σημείωσε ο παρουσιαστής του Tempting Fortune.

Όπως αποκάλυψε, αν κάποιος από αυτούς αποχωρήσει, αφαιρούνται 25.000€ από το τελικό έπαθλο του Tempting Fortune. Στη συνέχεια οι παίκτες ξεκίνησαν να συστήνονται. «Μ' αρέσει το lifestyle, η ωραία ζωή και τα ακριβά αυτοκίνητα, αλλά τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους...», δήλωσε ο Γιάννης Σερταρίδης.

«Εγώ είμαι η glossy. Το κανονικό μου όνομα είναι Ειρήνη Καζάκη. Είμαι 24 ετών, ασχολούμαι όλη μέρα με ψώνια lip gloss και τα σχετικά. Κάνω τόσα πολλά πράγματα που τα έχω σχεδόν ξεχάσει. Είμαι ηθοποιός, έκανα μία ταινία φέτος που λέγεται “Το λουλούδι μέσα μου”. Είμαι τραγουδίστρια, η μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι το “Είμαι glossy”», είπε μπαίνοντας στο Tempting Fortune η πιο glossy παίκτρια

«Ο βασικός λόγος που είμαι εδώ είναι προφανώς η κόρη μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και είναι ολικά τυφλή. Πρέπει να εξασφαλιστεί το μέλλον της, οπότε θέλω το έπαθλο», σημείωσε η Ρούλα Γιαννιώτη με τη σειρά της, αγκαλιά με την κόρη της, για την οποία μπήκε στο Tempting Fortune.